Fotografia de: Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme, a TV3 | CETT
Universitat de Barcelona

El Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3

01.12.2022
 
grau negoci digital turisme

Classe del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme

El programa Valor afegit, de Televisió de Catalunya, s’ha fet ressò del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del CETT-UB. L’espai televisiu dedicat a l’economia ha parlat de grau universitari en un conjunt de peces sobre el metavers i el turisme. També hi han entrevistat Joan Ramon Blaya, director de Programes d’Innovació i Digitalització del CETT.


Turisme i innovació

Valor afegit ha relatat com el sector turístic demanda la formació de professionals digitals i ja té un ull posat al metavers, com una gran possibilitat de negoci. En aquest context de demanada de les empreses, el Grau de Negoci Digital i Innovació Turisme del CETT-UB respon a les necessitats de mercat.

Perfils híbrids per al turisme

Joan Ramon Blaya, director de Programes d’Innovació i Digitalització del CETT, ha explicat al Valor Afegit: “Les aules són el reflex del que passa al món. Per tant, hem de formar professionals que siguin capaços que donin resposta als reptes de metavers. Blaya ha remarcat que “el sector demana professionals híbrids: han de tenir coneixements de tecnologia i de negoci”.