Fotografia de: Premis CETT Emprenedors Turisme, Hoteleria i Gastronomia | CETT
Universitat de Barcelona

Beder, Noah i Ikurius guanyen els Premis CETT Emprenedors

19.10.2022
 

Beder, Noah i Ikurius són els projectes empresarials guanyadors de la XVIII edició dels Premis CETT Emprenedors de la CETT Fundació. Els guardons reconeixen els vencedors amb període d’assessorament de 6 mesos amb membres de l’equip de mentoring CETT i una dotació econòmica.


Guanyadors dels Premis CETT Emprenedors

1r premi: Beder (Barcelona)

Aquest projecte és l'única app only-video que permet als usuaris inspirar-se i reservar allò que veuen a través de vídeos publicats per usuaris i on els creadors del contingut monetitzen per cada reserva generada per les seves publicacions, i obtenen el seu benefici de la reserva d'hotels, activitats i vols.

A més del mentoring del CETT, s’endú 3.600 euros de premi.

2n premi: Noah (Tortosa)

Aquest projecte se centra en la comercialització de bolets ecològics elaborats amb el pòsit del cafè. Recol·lecten el pòsit (residu) dels bars, cafeteries, restaurants i empreses (màquines de vending) que actualment es llença a les escombraries, i el regeneren per crear un substrat idoni on creixen bolets aptes per a l'alimentació, com la gírgola o el shiitake. Ofereixen un aliment ric en nutrients essencials a partir d'un rebuig.

A més del mentoring del CETT, s’endú 2.400 euros de premi.

3r premi: Ikurius (Sant Cugat del Vallès)

Aquest projecte és una plataforma tecnològica ludificada i interactiva, visualitzable en realitat virtual 360, que proporciona al “turista virtual” una experiència immersiva sota una narrativa de ficció que, alhora, facilita la producció d'una promoció emocional de la destinació turística, de dades per a intel·ligència turística, amb zero impacte a la destinació i monetització per cada visualització.

A més del mentoring, s’endú 1.800 euros de premi.


Organització dels Premis CETT Emprenedors

El premi està organitzat per la CETT Fundació amb la col·laboració principal de la Diputació de Barcelona i amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional.

Jurat dels Premis CETT Emprenedors

El jurat està format per professionals del sector turístic, hoteler i gastronòmic, per emprenedors, per professionals vinculats a l’ecosistema emprenedor (incubadores, acceleradores, fons d’inversió, entre d’altres), per membres del Patronat de CETT Fundació, de l’Escola Universitària CETT-UB, de la Diputació de Barcelona i de CaixaBank.

Premis Emprenedoria Turisme Hoteleria Gastronomia

Beder
Noah
Ikurius