Fotografia de: K-Pop Up Alimara: Un restaurant efímer que brindarà  una autèntica experiència coreana | CETT
Universitat de Barcelona

K-Pop Up Alimara: Un restaurant efímer que brindarà una autèntica experiència coreana

23.10.2023
 
K-Pop Up Alimara: Un restaurant efímer que brindarà una autèntica experiència coreana

L'Hotel Alimara, la Universitat de Woosong i el CETT ens acosten a la cuina coreana

Els propers 10 i 11 de novembre, l'Hotel Alimara organitza el seu primer restaurant "pop-up" al Restaurant Summum, situat a la planta baixa de l'Hotel. Es tractarà d'un esdeveniment gastronòmic únic i efímer, obert únicament aquests dos dies, que pretén personalitzar una experiència de màxim nivell.

Un menú degustació de la millor cuina coreana

El "K-Pop Up Alimara" consistirà en un menú degustació de vuit plats dissenyats per l'alumnat del CETT en col·laboració amb la universitat de Woosong (Corea del Sud) i supervisat per l'equip de cuina del Restaurant Summum.

L'experiència gastronòmica, dissenyada perquè el comensal s'endinsi en la cultura coreana, constarà d'un còctel d'apertiu, snacks, entrants, un plat de carn i un de peix, i postres, acompanyats d'un petit four.

El K-Pop Up Alimara brinda l'oportunitat a l'Hotel de potenciar valors clau de la filosofia del CETT com la multiculturalitat o la integració. Per assistir-hi, has de enviar un correu a restaurant.summum@cett.cat amb el teu nom, el nombre de comensals i la data que desitges. T'enviaran un enllaç perquè puguis fer el pagament de la reserva. Només s'accepten reserves prèviament pagades.

Informació