Skip to main content
Perfils
Perfils
  • Alumnat
  • Empreses
  • Alumni
  • Premsa
Campus virtual
CA
  • EN
  • ES
CETT
Enrere
    • Turisme i Hoteleria
      • Formación profesional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Veure tots
    • Cuina i Gastronomia
      • Formació professional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Formació subvencionada
      • Veure tots
    • Màrqueting i Esdeveniments
      • Formació professional
      • Graus universitaris
      • Màsters i postgraus
      • Formació per a professionals
      • International short programs
      • Veure tots
    • Informa't
      • Admissió
      • Sessions informatives i jornades de portes obertes
      • Fires i escoles
      • Contacta amb nosaltres
      • Vine a conèixer-nos
    • Beques i premis
      • Beques i finançament
      • Premis
    • Grups de recerca
      • Turisme, Cultura i Territori
      • Allotjaments Turístics i Restauració
      • Cuina i Gastronomia
      • CETT's Research
    • Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
      • Presentació
    • Revistes
      • Ara, Revista d'Investigació en Turisme
      • Tourism and Heritage Journal
    • Incoming
      • Incoming exchange
      • International degree-seeking students
      • Study abroad
      • Guia per a l’alumnat internacional
    • Outgoing
      • Outgoing exchange: mobilitat internacional i nacional
      • Minor programs
      • Global internship programs
      • Aliances internacionals
    • Talent
      • Aposta pel talent
      • Pràctiques
      • Borsa de treball
      • CETT Talent
      • Orientació professional
    • CETT Innovation Hub
      • La innovació al CETT
      • Tourism Exploration Lab
      • Alimara Living Lab
      • FoodXplore Lab
    • Solucions per a empreses
      • Formació a mida
      • Projectes i consultoria
      • Talent i employer branding
    • Esdeveniments
      • Actes de Finalització d'Estudis
      • Premis CETT Alimara
      • Tourist Talent Management
      • Trobada Gastronòmica
      • Tots els esdeveniments
    • Estem connectats
      • CETT Alumni
      • Aliances
    • Coneix el CETT
      • Manifest
      • Qui som
      • Memòria anual
      • Qualitat
      • RSE i transparència
      • Botiga CETT
    • CETT Campus
      • El campus
      • Hotel Universitari Alimara
      • Àgora BCN
      • Restaurants
      • Campus UB
      • Treballa amb nosaltres
    • Actualitat
      • Notícies
      • Esdeveniments
    • Emprenedoria
      • Premis impuls a l'emprenedoria
      • Programa Primer Emprèn
  • Programes

Contacta amb nosaltres

[email protected]
+34 934 280 777

Informació per a futurs estudiants

[email protected]
+34 934 280 777

Buscador general

Cett

Breadcrumb

  1. Inici
  2. Programes
  3. Màsters i postgraus

Màster en Sommelieria

SOLICITA ADMISSIÓ
Sol·licita informació
Sol·licita informació

Màster en Sommelieria

SOLICITA ADMISSIÓ
Sol·licita informació
×
  • Presentació ​
  • Pla d'estudis ​
  • Professorat ​
  • Internacional ​
  • Pràctiques i treball ​
  • Accés i preus ​
  • Serveis a l'estudiant ​
  • Contacte ​
  • Durada
    2 anys
  • Crèdits
    60 ECTS
  • Data d'inici
    Setembre 2025
  • Modalitat
    Presencial
  • Llengües
    Castellà

Converteix-te en un expert sommelier!

edifici_CETT
https://www.youtube.com/watch?v=zIIH9rf2Sk8

Gràcies al Màster de Formació Permanent en Sommelieria del CETT-UB aconseguiràs noves habilitats i dominaràs el món del vi; l’anàlisi sensorial, amb especial èmfasi en el tast organolèptic de tot tipus de vins; el maridatge; l’elaboració de la carta, i el servei del vi.

Aprofita les instal·lacions capdavanteres del CETT i fes un gir a la teva carrera professional amb aquest curs de sommelier. Converteix-te en un expert en vi, desenvolupa noves habilitats i submergeix-te en un nou món de sensacions i experiències gustatives i sensorials.

A qui va dirigit el Màster en Sommelieria del CETT-UB?

 

  • Professionals de l’àmbit de la restauració i professionals de cellers i empreses vinícoles, així com de sectors vinculats amb l’àmbit de l’alimentació i les begudes.
     
  • Tècnics/iques en restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.

 

  • Diplomats/ades o graduats/ades en turisme, així com altres carreres amb un mínim d’experiència en el món del vi, que vulguin especialitzar-se en aquesta àrea.
     
  • Winelovers amb experiència que vulguin professionalitzar-se.

Per què estudiar el Màster de Formació Permanent en Sommelier del CETT-UB?


Dominaràs el tast de vi. L'objectiu d'aquest curs de sommelier és aprendre des del primer dia mitjançant la pràctica del tast de vins i altres begudes, mentre adquireixes els conceptes teòrics d’aquest curs de sommelier professional.
 

Degustaràs més de 500 referències. Donat el seu enfocament pràctic, durant aquest curs de sommelier tastaràs més de mig miler de vins i begudes nacionals i internacionals, així com altres productes gastronòmics relacionats.


Respondràs als reptes del sector. Seràs capaç d’afrontar els desafiaments comercials, de màrqueting, de transformació digital i de sostenibilitat que afronta el sector vinícola a escala global.


Un professorat format per experts. L'equip docent està integrat per professionals en actiu amb una sòlida trajectòria en enologia, viticultura, restauració i comercialització de vins, que compartiran amb tu la seva experiència.
 

La carta de vins i el maridatge. Aprendràs a gestionar i elaborar cartes de vins i begudes, i aprofundiràs en les regles del maridatge per satisfer les necessitats i preferències dels diferents clients.


Suma’t al canvi. Formaràs part de la nova generació de sommeliers i adquiriràs les eines necessàries per afrontar els nous reptes comercials, de màrqueting, de transformació digital i de sostenibilitat que marquen el futur del sector vinícola a escala global.


Transformaràs la teva carrera. Els coneixements i experiències adquirides et permetran emprendre un nou camí en la teva trajectòria professional.

Coneixements actualitzats del món del sommelier. Entendràs la diversitat del sector i les seves necessitats, i podràs prendre decisions en la gestió de restaurants, cellers i el servei del vi en contextos dinàmics i canviants.

Una visió global del sector vinícola. Gràcies als continguts del curs, les visites a empreses del sector, les activitats formatives del CETT i l’experiència dels docents i col·laboradors, adquiriràs una comprensió completa del món del vi i els seus diferents subsectores.

Networking. Crearás una red profesional única que te ayudará a promover tu carrera gracias al contacto con expertos del sector del vino y con tus compañeros de clase. Asimismo, la red única de ALUMNI-CETT te permitirá conectar con profesionales del sector presentes en todo el mundo.


Una formació bonificable. Si treballes per a una empresa, aquesta formació és bonificable a través de la Fundació Tripartita (FUNDAE).

 

Un curs reconegut pels experts del sector. Obtindràs una titulació reconeguda per l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) i la Unió d'Associacions Espanyoles de Sumillers, membre de l’Associació Internacional de Sommeliers (https://sumilleres.org/link title here), membre de l’Associació Internacional de Sommeliers (ASI). És l’únic Diploma Superior de Sommelier de la Universitat de Barcelona.

Imatge
QS Stars 2024 CETT

El CETT-UB, 4 estrelles en el QS Stars

El CETT-UB ha obtingut quatre estrelles a l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds (QS), una empresa britànica de referència especialitzada en l'anàlisi d'institucions d'educació superior arreu del món. La millor qualificació (cinc estrelles) correspon a les categories d'Ensenyament i Ocupabilitat.

Per què el CETT?

Prestigi acadèmic

El CETT-UB és una institució amb una sòlida reputació acadèmica: compta amb el suport de la Universitat de Barcelona, amb altes classificacions en rànquings internacionals, més de 55 anys d'experiència i més de 22.000 alumni, garantint prestigi i qualitat educativa.

Vocació internacional

Estudiaràs en un entorn internacional: cada any, el campus rep més de 1.200 estudiants de més de 75 nacionalitats que escullen el CETT per formar-se en turisme, hoteleria i gastronomia. Aquesta diversitat cultural, juntament amb les possibilitats de mobilitat acadèmica, enriquirà la teva experiència d'aprenentatge i et prepararà per a una carrera global en la indústria turística.

Connexió amb el sector

El CETT-UB té una estreta relació amb la indústria turística, garantint que la teva formació estigui alineada amb les necessitats del mercat laboral. Amb més de 1.000 acords amb empreses del sector, tindràs accés a oportunitats laborals i de pràctiques. A més, t'oferim un alt percentatge d'ocupabilitat entre els graduats del CETT, testimoni de la qualitat i rellevància de la formació en el sector.

Metodologia experiencial

A CETT-UB, aprendràs mitjançant reptes i projectes reals. Tindràs l'oportunitat de participar en premis i competicions, nacionals i internacionals, que et permetran destacar i desenvolupar les teves habilitats amb una visió oberta al món.

Més que un campus

El Campus CETT compta amb espais d'aprenentatge que reflecteixen la realitat del sector: l'Hotel Universitari Alimara, l'Aula Restaurant, l'Espai Fòrum i la residència Àgora BCN. Podràs aplicar els teus coneixements en entorns reals de treball, connectar amb professionals en actiu i desenvolupar projectes innovadors.

Campus CETT

Selecciona una galeria
Selecciona una galeria

Centre formatiu

Edifici

Recepció

Centre de recursos

Career Services

Aules de docència teòrica

Aules tècniques

Aula de Preelaboracions

Taller de Cuina

Aula Tecno-Culinària

Espai de Recerca i Innovació

Aula Cuina Demostració

Espai UB-Bullipèdia

Aules Sommeliers

Aula Recepció

Aules d'Informàtica

Aules de tecnologia aplicada

Aula Restaurant

Espai Fòrum

Aula Cuina

Hotel Universitari Alimara

Recepció

Restaurant Summum

Sales d'esdeveniments

Jardí

Habitacions

Residència Universitària Àgora BCN

Recepció

Habitacions

Menjador

Sala d'oci

Gimnàs

Sales d'activitats

Jardí

Centre formatiu

Edifici

Recepció

Centre de recursos

Career Services

Aules de docència teòrica

Aules tècniques

Aula de Preelaboracions

Taller de Cuina

Aula Tecno-Culinària

Espai de Recerca i Innovació

Aula Cuina Demostració

Espai UB-Bullipèdia

Aules Sommeliers

Aula Recepció

Aules d'Informàtica

Aules de tecnologia aplicada

Aula Restaurant

Espai Fòrum

Aula Cuina

Hotel Universitari Alimara

Recepció

Restaurant Summum

Sales d'esdeveniments

Jardí

Habitacions

Residència Universitària Àgora BCN

Recepció

Habitacions

Menjador

Sala d'oci

Gimnàs

Sales d'activitats

Jardí

Experiència i innovació en l’anàlisi, servei i gestió del vi

  • Objetivos del máster

    • Dominar la metodologia del tast, la implicació dels sentits en les diferents fases i la terminologia específica utilitzada.
    • Desenvolupar les competències clau per al sommelier del segle XXI, que engloben des de la gestió del celler fins a l’aplicació dels nous conceptes de maridatge i l’ús del material adequat de servei.
    • Conèixer l’evolució de la vitivinicultura des dels seus orígens fins a l’actualitat, aprofundint en la identificació de les diferents varietats viníferes, els cicles vegetatius de la vinya, la influència del sòl i el clima en el fruit i els mètodes de vinificació.
    • Identificar les diferents denominacions d’origen i AOC (appellation d’origine contrôlée) a escala nacional i internacional i conèixer-ne les normes reguladores per descriure la tipicitat dels seus vins, licors i destil·lats.
    • Donar a conèixer el procés d’elaboració, les característiques i la classificació de productes d’alta gamma vinculats amb el coneixement expert d’un sommelier, com ara formatges, pernils, foie i trufes, entre d’altres.
    • Contextualitzar el mercat del vi a escala nacional i internacional.

Durada i horari

El pla d’estudis del Màster en Formació Permanent de Sommelier té una durada de dos cursos acadèmics equivalents a dos anys, que es distribueixen de la manera següent:

  • Període lectiu primer any: de finals de setembre a finals de juny.
  • Període lectiu segon any: de finals de setembre fins a l’inici del juliol.
  • Horari: dilluns, de 10.00 a 13.00 h i de 15.00 a 18.00 h
  • Idioma: castellà

Per passar al segon curs és imprescindible aprovar quatre de les sis assignatures que estructuren el primer curs.

Per a aquells alumnes que, fent el segon curs, tenen assignatures suspeses de primer, es farà una avaluació a mitjan febrer i una reavaluació a l’inici del juliol, coincidint amb el període de reavaluacions de segon curs. Si no se supera aquesta última reavaluació, l’alumne no podrà obtenir el títol.

Pla d'estudis

Aquest curs de sommelier s’estructura en dos cursos acadèmics. En total, 60 crèdits del sistema europeu d’acumulació i transferència de crèdits (ECTS) que cal fer en dos anys.

Durant aquest període, el procés d’aprenentatge del diploma ha estat dissenyat amb una metodologia que combina l’aprenentatge teòric i el pràctic.

 

Assignatures

Assignatures de 1r:

Viticultura (6 ECTS)

  • Estudiarem els elements constitutius del raïm, el sòl vitícola, el clima i tots els factors que determinen la producció i la qualitat final del raïm.
  • Coneixeràs les diferències entre les diferents varietats de raïm, la morfologia del cep, així com els factors que determinen la qualitat d'una vinya, des del terra fins al clima. Conèixer el cicle anual de la producció del raïm.
  • Reconeixerem les malalties de la vinya i els seus possibles tractaments preventius i correctius.

 

Enologia (6 ECTS)

  • Estudiarem l'elaboració dels vins, la seva composició i les característiques que condicionen la qualitat dels vins.
  • Identificaràs els components i substàncies del vi des del punt de vista del viticultor.
  • Coneixerem les transformacions que es produeixen en els diferents tipus de vinificació. Entendràs la relació directa que hi ha entre l'elaboració d'un vi i la qualitat del producte final.

 

Geografía vinículoa nacional (6 ECTS)

  • Espanya és un país que pot presumir d'una producció de vins àmplia, diversa i amb multitud de denominacions d'origen. Aquesta riquesa ve donada peLS diferents sòls, climes, varietats de raïm i pràctiques vitivinícoles.
  • En aquesta assignatura coneixerem la normativa legislativa en l'àmbit de l'elaboració i comercialització de vins espanyols. Localitzarem i caracteritzarem el clima i el tipus de sòl de les zones vinícoles de la geografia espanyola.
  • Identificaràs les varietats autòctones i foranes de raïm més utilitzades en l'elaboració de vins espanyols i els tipus de vi elaborats en cada denominació d'origen. Aprendràs a reconèixer i determinar les característiques organolèptiques dels vins més rellevants de l'àmbit nacional classificats per zones de producció.
  • Coneixeràs les zones de producció, característiques, legislació i tipicitat de vins nacionals. Denominacions d'origen, denominacions d'origen de qualitat, vins de la terra i vins de finca.

 

Productes i vins especials I (3 ECTS)

  • Un professional de la sommelieria no només ha de conèixer el món dels vins sinó tots aquells productes i begudes que es poden servir en un dinar.
  • Coneixeràs en profunditat les característiques i varietats de diferents tipus de begudes i de productes per a determinar, si és el cas, el maridatge amb la beguda més adequada, vinculats amb la gastronomia com: cafès, infusions, cerveses, olis, vinagres i vermuts; Vins especials: escumosos, dolços, rancis, botritizados i generosos d'àmbit nacional.

 

Tecnologia de servei I (3 ECTS)

  • Coneixerem el perfil professional d'un sommelier. Coneixeràs totes les funcions relacionades amb les tasques que es realitzen a la sala, així com aquelles vinculades a la gestió dels recursos. S'estudiaran també les publicacions, guies i sommeliers d'àmbit internacional de més rellevància.
  • Aprendràs a determinar els principis bàsics de l'servei del vi, es posa en pràctica la decantació, es defineixen les pautes per a la creació d'una carta de vins, s'estableixen les bases dels maridatges i s'estudia la gestió d'un celler.

 

El tast I (3 ECTS)

  • Adquiriràs els coneixements i vocabulari necessaris per a poder descriure les característiques organolèptiques d'un vi, així com identificar les seves virtuts i els seus defectes.
  • Podràs fer una anàlisi visual, olfactiu i gustatiu de vins nacionals. Identificaràs els diferents tipus de tast i les seves característiques.
  • Entendràs la metodologia del tast en cadascuna de les seves fases i descriure qualsevol tipus de vi. Adquirir el vocabulari específic de tast. Identificar les virtuts i defectes dels vins
  • Introduirem els conceptes bàsics per establir maridatges.

Assignatures de 2n:

 

Geografia vinícola internacional i tast II (9 ECTS)

  • Aquesta assignatura t'introduirà a la complexa realitat de la viticultura internacional. Un cop entès el marc general, estudiaràs en profunditat les zones de producció més significatives de cada un dels països amb producció vitivinícola rellevant i se citen països i zones on s'elabora vi, encara que no tinguin excessiva representació en el mercat nacional.
  • Al mateix temps realitzaràs tasts de vins característics de cadascuna de les zones pel que fa a estils i varietats vinícoles utilitzades. Perfeccionarem la tècnica de tast diferenciant tres tipologies: tast oral descriptiu, tast escrita descriptiva i tast comercial davant del client en funció de les seves necessitats.

 

Licors i destil·lats (6 ECTS)

  • Amb aquesta assignatura coneixeràs els principis bàsics de la destil·lació, així com els principals tipus de destil·lats que es consumeixen, detallant aspectes com ara el seu origen, elaboració, varietats, regions elaboradores i productors més importants.
  • A cada sessió s'inclou també la pràctica del tast i degustació de les begudes motiu d'estudi per tal de dotar-te dels coneixements necessaris per identificar cada beguda i fer-ne anàlisi qualitativa.

 

Tecnologia de servei II. Gestió de compravenda de begudes. Productes i vins especials II (6 ECTS)

Aquesta assignatura et capacitarà a les següents àrees de coneixement:

Productes i vins especials:

  • Identificarem i caracteritzarem en profunditat productes gastronòmics que fora del grup dels vins, tenen una especial rellevància en el món de la sommelieria. Formatges, pernils, foies, aigües, tòfones, begudes fermentades i vins internacionals de vinificació especial seran el principal motiu d'estudi.
  • Aquest temari és la continuació de l'assignatura del primer curs anomenada "Productes i vins especials I" on s'imparteixen continguts relacionats amb el cafè, les infusions, els olis, les cerveses, els vinagres, els vermuts i els vins nacionals de vinificació especial.

Tecnologia de servei:

  • Perfeccionarem el servei de vins i dominarem la recomanació d'una beguda en funció del maridatge més adient. Paral·lelament s'amplien les habilitats i destreses necessàries per a dur a terme una decantació de concurs i s'emfatitza en el concepte de venda suggestiva i equitat entre producte-servei-qualitat-preu.

Gestió:

  • Entendrem el funcionament del mercat de la distribució i comercialització del vi al nivell nacional i internacional, i per arribar a gestionar amb eficiència qualsevol celler d'emmagatzematge i de servei independentment de la tipologia de negoci en el qual es treballi (restaurant, bar, hotel, botiga).
  • Sabràs identificar problemes derivats de la gestió en la compra-venda i emmagatzematge de vins i valorar les possibles solucions per posar en pràctica aquelles que es considerin més apropiades. T’introduirem en els principis bàsics de l'enoturisme i el paper que pot exercir la figura del sommelier en aquest àmbit.

 

Pràcticum (6 ECTS)

Per mitjà d'aquesta matèria interrelacionaràs els coneixements acadèmics amb la realitat, recapacitaràs sobre l'acció professional i adquiriràs habilitats i actituds indispensables per a la teva inserció o creixement laboral.

El pràcticum està plantejat des d'una dimensió professionalitzadora i vol ser un procés de desenvolupament per a l'adquisició de coneixements, capacitats, habilitats i actituds. Els seus principals objectius són:

  • Aplicar els coneixements que s'adquireixen al llarg del curs.
  • Aprendre a reflexionar i actuar des de la mateixa pràctica.
  • Conèixer el context laboral a la sommelieria.
  • Desenvolupar les competències professionals adequades a l'exercici de la professió.
     

Treball final de Màster (6 ECTS)

Projecte final de màster amb orientació professional.

Trabajo Final de Máster

El Trabajo Final de Máster (TFM) es la culminación del aprendizaje del máster, donde se reflejan las competencias adquiridas, su aplicación y desarrollo.

Se trata de un trabajo de aplicación empresarial y/o académica. En él, según tus intereses y motivaciones profesionales, profundizarás en algún aspecto de la especialización elegida. Realizarás trabajo propio bajo la tutorización de un profesor/a en el que podrás elegir entre tres tipologías:

  • Proyectos de investigación aplicada vinculados a los grupos de investigación del CETT.
  • Proyectos de aplicación profesional planteados por empresas y/o instituciones colaboradoras.
  • Planes de empresa o business plan para el desarrollo de ideas de negocio.

Metodologia i avaluació

El CETT-UB compta amb un model d'aprenentatge experiencial, dissenyat per a facilitar-te l'anàlisi i comprensió de tots els aspectes de la gestió empresarial, a través de la teva participació activa en les classes, reptes i projectes.

Es fonamenta en cinc pilars:

 

  • Aprenentatge Basat en Reptes (ABR): et enfrontaràs a reptes reals plantejats pels docents i les organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB. Institucions com La Roca Village, Rusticae o l'Ajuntament de Barcelona han contribuït als màsters del CETT plantejant reptes per resoldre per part de l'alumnat.

     

  • Aprenentatge Basat en Projectes (ABP): abordaràs projectes transversals que donen resposta a un problema concret del sector. D’aquesta manera, desenvoluparàs competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític, aplicades en un entorn de treball real.

     

  • Ludificació: un mètode d’aprenentatge vivencial, divertit i distès, amb el qual aprendràs a solucionar problemes complexos en un temps determinat, generant un ambient on no hi ha por a l’error, però sí la possibilitat d'assolir metes i aconseguir objectius.

 

  • Design Thinking: una metodologia orientada 100% a l'usuari per trobar solucions que donin resposta a una àrea o sector. Aquesta metodologia permet treballar la creativitat, proporcionant en poc temps solucions innovadores i disruptives, fomentant la teva creativitat i la teva capacitat de treball en equip.

     

  • Estudis de cas: visitaràs diferents empreses i institucions de Barcelona per aprendre i aplicar els conceptes adquirits a partir de l'exposició de situacions reals de l'organització presentades in situ pels seus equips.

El màster no té exàmens finals. L'avaluació es realitza a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del curs, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l'elaboració de treballs durant el curs.

Titulació que obtindràs al acabar el grau

Titulació oficial

Al finalitzar aquest programa, obtindràs la següent titulació*:

Titulació de la Universitat de Barcelona: Màster de Formació Permanent en Sommelier.

(*) Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l’estudiant tingui un títol universitari previ. Si us plau, podeu consultar la secció “A qui va dirigit” per obtenir més informació.

Qualitat

El CETT és el col·laborador idoni per a empreses i institucions que consideren la captació de talent professional com un eix estratègic de desenvolupament.

Mitjançant l'acompanyament d'experts, la implantació de projectes i el desenvolupament d’accions especialitzades, aportem valor a les empreses en els processos de selecció de talent, dotant-los d’entorns dinàmics que faciliten la incorporació dels professionals més adequats a les seves necessitats.

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de màster.

L’equip d’aquesta àrea et proporcionarà informació rellevant relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona, com ara l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la cerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI t’oferirà informació actualitzada sobre els tràmits que hauràs de realitzar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament, o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et donarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicaran on aprendre català, facilitant així la teva integració en la vida diària de la ciutat. A més, podràs reforçar el teu nivell de castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per altra banda, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar gratuïtament en el nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Contacta amb l'oficia internacional

Officina Internacional CETT

Oficina Internacional

T'ajudem a planificar la teva estada a l'estranger.

T'informem sobre les opcions disponibles en matèria de mobilitat acadèmica i activitats internacionals.

Email
[email protected]

Pràctiques i treball

Durant el Màster en Direcció d'Esdeveniments tindràs l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell amb l’objectiu d’adquirir noves aptituds i aplicar els coneixements apresos al màster.

El departament de Career Services t’orientarà sobre els tipus de pràctiques a les quals pots optar.

Les pràctiques tenen 2 modalitats

Les pràctiques tenen 2 modalitats

Les pràctiques tenen 2 modalitats

Curriculars: Vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic, per tant, són obligatòries.

Extracurriculars: No incloses dins del pla d’estudis i de caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i està tutoritzada per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà l’accés a les oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions d’empreses que rebem anualment. A més, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en el procés d’accés a les empreses i institucions més alineades amb els teus objectius professionals.

Convenis de cooperació

Convenis de cooperació

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB compta amb un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè puguis aplicar aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

  • Hotel Alimara
  • Residència Universitària Ágora BCN
  • Aula Restaurant
  • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta’ns a través del correu [email protected] o vine a veure’ns a la primera planta del Campus.

Sortides professionals

  • Sommelier de restaurant
  • Sommelier de botiga especialitzada
  • Departament de comunicació de cellers i empreses de distribució
  • Sommelier en mitjans de comunicació
  • Expert/a en panells de tast i crític del sector
  • Assessors d’empreses relacionades amb el vi i altres begudes
  • Formador/a en escoles de restauració

Informació econòmica

Per formalitzar la teva inscripció al Màster en Direcció d'Esdeveniments, contacta amb el departament de Orientació a Futurs Estudiants. 

Acceso y precios

Preu Taxes UB*
4.707,25 €  664,60 €

Aquest és el preu per un curs, aquest Màster te una duració de dos cursos.

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula.

Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Vies d'accés

Podràs accedir al màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les antigues diplomatures i llicenciatures en el marc de l’adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

Les candidatures que no provinguin d’aquestes titulacions hauran de cursar els complements de formació.

Procés de matriculació

Aquí podràs trobar tota la informació que necessites per matricular-te segons el teu perfil:

  • Informació d'accés als estudis de màster.
  • Acreditació del nivell d'idiomes.
  • Criteris de selecció.
Consulta las condiciones de admisión

Beques i finançament

Les beques disponibles per a aquest grau són:

  • Beca Talent (25% dte.)
  • Beca de continuïtat d'estudis
     

    A més, el CETT també ofereix l'opció de pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb un 5% de descompte en l'import de les quotes. Informa't sobre les condicions especials.

Consulta las becas y financiación

Informació adicional

Consulta tota la informació sobre els màsters del CETT: normatives acadèmiques, indicadors, sistemes de qualitat (SIQMAC), Pla d'Acció Tutorial (PAT), documents VSMA i plans d'extinció, tot enfocat en l'excel·lència educativa i la sostenibilitat.

Coneix més

Serveis a l'estudiant

L'alumnat disposarà d'un ampli catàleg de serveis que faran que la seva experiència acadèmica sigui única.

El Campus CETT disposa d'una privilegiada oferta de restauració en el Espai Fòrum, l'Aula Restaurant i l'Hotel Alimara. A més, compta amb un Centre de Recursos multidisciplinari amb una gran quantitat de llibres, eines i espais digitals per a reforçar i ampliar la formació fora de l'aula.

Amb l'APP CETT-UB tindràs la possibilitat d'accedir al Campus Virtual i tenir a l'abast tota l'experiència del campus.

Altres serveis que et poden interessar

  • Career Services

    El departament de Career Services et guia i acompanya en la intermediació de les pràctiques i oportunitats laborals amb les millors empreses del sector. Disposa d'una àmplia borsa de treball i pràctiques.

    Entre els seus serveis s'inclouen:

    • Definició dels teus fites professionals: anàlisi profund del teu perfil d'entrada, establiment d'objectius realistes i seguiment del teu roadmap, i orientació en el disseny i desenvolupament del teu pla de carrera personalitzat.
    • Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral: revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, carta de recomanació, accés als principals canals d'investigació i oportunitats laborals i de pràctiques, gestió d'ofertes i autocandidatures, i seguiment de candidatures.
    • Entrenament personalitzat: orientació sobre la cerca d'oportunitats professionals, simulació d'entrevistes de treball i feedback d'entrevistes per competències i preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses.
    • Networking i dinamització d'activitats: presentacions corporatives durant el teu període formatiu, master classes orientades a conèixer sectors estratègics, dinàmiques i reptes corporatius, i fires d'ocupació.
    • Job Center d'accés exclusiu: et posem a la disposició una àmplia oferta d'oportunitats laborals i de pràctiques, així com el seguiment de les candidatures presentades.
  • CETT Alumni

    L'Associació d'Antics Alumnes del CETT, té com a principal missió potenciar la relació entre l'antic alumnat mitjançant la creació d'una xarxa de professionals que gaudeixen d'una sèrie d'avantatges en els àmbits professional, formatiu i social.

    Els principals objectius de CETT Alumni són:

    • Promoure el desenvolupament professional permanent de les persones associades a tots els nivells i afavorir l'accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d'un marc idoni per a l'intercanvi de coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint l'associació com a punt de trobada del món professional.
    • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars de col·loqui i sessions d'experts. CETT Alumni vol ser un centre d'opinió i influència sobre l'entorn turístic.
    • Establir acords amb altres entitats, afavorint sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
  • Allotjament

    El CETT-UB cuenta con una residencia de estudiantes, Àgora BCN, con precios asequibles para la comunidad de estudiantes CETT-UB. También contamos con nuestro propio hotel de cuatro estrellas, el Hotel Alimara, en el que tanto tú como tus familiares y amigos podréis disfrutar de ventajas y descuentos.

Instal·lacions del CETT

El campus CETT està situat al barri d'Horta de Barcelona. Està format per la CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, l'Hotel Alimara Barcelona i l'Àgora BCN Residencia Universitaria Internacional.

El nostre equip d'orientació et respon

Ricard Mateu, orientación de Grados Universitarios y Ciclos Formativos

Ricard Mateu

Orientació de formació per a professionals
Email
[email protected]
Phone number
+34 666 412 546
Linkedin
Linkedin
Whatsapp
WhatsApp

PROGRAMES RELACIONATS

TSD_Cett

Tècnic Superior en Dietètica

2 cursos
Presencial
Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS)
cienciaalimentos_cett

Ciència dels aliments, obesitat i salut

1 semestre
Presencial
Semester program
Short - Tendencias en gastronomía y cocina CETT

Cultura gastronòmica i arts culinàries en el món mediterrani

1 semestre
Presencial
Semester program
DEUS_CUINA_CETT

Curs d’Iniciació a la Pastisseria

90h (60h presencials) | Horari de 15 a 20h
Semipresencial
Cursos de curta durada
Cercador d'estudis

TRANSFORM THROUGH EXPERIENCES

CETT. Affiliated center. Universitat de Barcelona
Segueix-nos
https://www.facebook.com/CETTTourismHospitalityEducationResearch/
https://www.instagram.com/cett_ub/
https://www.linkedin.com/company/cett?trk=top_nav_home
https://www.youtube.com/c/CETTUB

Contacta

[email protected] +34 934 280 777
Av. Can Marcet, 36-38, 08035 Barcelona
Línies d'autobús: V21-27-60-73-76-B16-B19-N4
Metro: Parada Mundet (Línia 3 - verda)

Nivell d'estudis
Màsters i postgrausGraus universitarisFormació professionalFormació per professionalsInternational short programs
Àmbit de formació
Turisme i HoteleriaCuina i GastronomiaMàrqueting i Esdeveniments

2025 CETT. Tots els drets reservats
  • Avís legal
  • Cookies
  • Política del canal de denúncies