Fotografia de: Màsters Turisme Online Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Live Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari

26.05.2022
 
Live Online: cursar màsters del CETT-UB a distància com si fossis al centre universitari

El CETT-UB ofereix, a partir del curs vinent, la possibilitat de cursar el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística i l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració en la nova modalitat Live Online. Gràcies a una plataforma en línia de videotrucada, aquesta modalitat permet assistir a les classes en directe des d’on es vulgui i compartir aules, docents i activitats amb l’alumnat que segueix el màster de forma presencial.


Experiència CETT des de la distància

Les persones que es decantin per la modalitat Live Online gaudiran de la mateixa experiència que aquells que ho facin per la presencial: classes magistrals i metodologies actives (estudi de casos, learning by doing i reptes, etc.), participació en les activitats individuals i de grup, i tutories amb els professors i coordinadors.

Si ho desitja, l’estudiant de la modalitat Live Online podrà participar en activitats presencials de team builiding i networking de fora aula. També podrà participar tant presencialment com via streaming en activitats com master class, taules rodones, Observatoris CETT i visites puntals al sector. A més, en cas de justificació i avisant amb antelació, podran assistir puntualment a alguna classe de forma presencial.

L’alumnat de la modalitat Live Online gaudirà de tots els serveis de suport de la comunitat CETT, com orientació laboral, borsa de treball i pràctiques, entre d’altres.

Docents i aules del CETT, preparats per oferir la millor formació

Les aules del CETT estan preparades per oferir la millor experiència immersiva a les persones que facin el màster en la modalitat Live Online. Són espais amb multipantalla i amb so i connexió a Internet d’alta qualitat.

Els docents dels CETT estan preparats per mantenir la qualitat metodològica tant per als estudiants presents a l’aula com per als que es connectin a la plataforma en línia.