Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Universitat de Barcelona
Introducció

Introducció

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Amb l’Especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració aconseguiràs la formació necessària per liderar i dirigir les empreses hoteleres davant els canvis actuals.

En el CETT-UB som conscients que la transformació digital, l'agenda 2030 i la seva nova legislació ambiental, la globalització o les noves tendències en la gestió directiva estan alterant profundament els fonaments de les empreses i organitzacions del sector hoteler.

Estan sorgint noves oportunitats per a les empreses del sector. Però, de la mateixa manera, empreses i organismes hotelers ja arrelats necessiten nous perfils directius per adequar-se a aquest nou context.

Vols formar part del canvi i liderar els negocis hotelers en el seu procés d'adaptació a les tendències del futur?

Amb el nostre màster en gestió hotelera seràs capaç de guiar amb èxit a les empreses per a:

  • Dissenyar els objectius estratègics d’organitzacions i empreses d’allotjament turístic.
  • Crear productes i serveis hotelers d’acord amb els canvis tecnològics.
  • Comprendre les noves tipologies de client.
  • Entendre i superar la competència internacional.
  • Adaptar i reinventar el sector hoteler davant les crisis com la de la COVID-19.
  • Estar al dia de les últimes tendències en gestió directiva d’hotels.
  • Contribuir a millorar l’equilibri entre les empreses hoteleres i el seu entorn.
  • Descobreix més raons per cursar aquest màster.

Modalitat Semipresencial (blended) i modalitat impartida 100 % en anglès
A més, aquest programa d’estudis té l’avantatge d’impartir-se en modalitat presencial i semipresencial, també denominada blended. Amb aquesta modalitat, realitzaràs un 70 % del curs en format online i un 30 % en format presencial. La part presencial la duràs a terme al final del curs mitjançant una estada acadèmica a Barcelona. Aquí podràs interactuar amb els docents i els companys de classe, i visitaràs empreses referents en els àmbits del sector hoteler. Tot això com a part d’una experiència única a Barcelona. A més, també podràs cursar aquesta formació impartida 100% en anglès presencialment. No dubtis en pregunar-nos.

Metodologogia i Avaluació

El Màster i el CETT-UB té un sistema d'aprenentatge propi en el qual tu seràs el centre del procés d'aprenentatge. Aprendràs gràcies a la teva participació activa a l'aula a través del learning by doing i la interacció entre alumnes, o metodologias pròpies com el ABR i el ABP.

PER QUÈ ESTUDIAR L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ HOTELERA?

L’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera de Restauració del CETT-UB se centra en els aspectes més importants de la direcció d’empreses hoteleres. Gràcies a assignatures com Direcció d’Operacions en Allotjament, aprendràs la dimensió operativa del sector. Després tractaràs la dimensió estratègica, amb assignatures com Direcció de Màrqueting i Direcció Economicofinancera.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA I ÈXIT

  • Dissenyaràs experiències memorables, per incentivar el customer loyalty com a mecanisme de prescripció.
  • T’acompanyarem des de la direcció i coordinació acadèmica del CETT-UB i t’orientarem en el teu viatge cap a la teva transformació personal i professional.
  • La majoria dels nostres estudiants troben feina quan acaben els estudis o milloren dins de la seva organització o empresa.

UN PROGRAMA ÚNIC

  • És l’únic Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb l’especialitat de Direcció Hotelera.
  • Creiem en el learning by doing perquè apliquis els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o reptes del quadre docent.
  • Som l’únic centre on s’imparteix un màster en Direcció Hotelera i de Restauració que compta amb un hotel propi, l’Hotel Alimara, de quatre estrelles i 157 habitacions.
  • Un programa a la teva mida: escull entre dos idiomes (anglès i castellà), dues modalitats d’assistència (presencial o semipresencial) i dues especialitats (direcció de restaurants i direcció hotelera). A més, si vols, podràs cursar les dues especialitats al mateix temps. Pregunta’ns sense compromís!
  • Possibilitat de realitzar el doctorat.

UNEIX-TE A UNA NOVA GENERACIÓ DE LÍDERS DEL SECTOR HOTELER

  • Formaràs part d’una nova generació de líders en food service capaços de prendre decisions clau en contextos dinàmics i incerts. Líders que integrin eines com el design thinking o el customer journey, per dirigir equips d’alt rendiment i respondre als reptes actuals del sector.
  • El Màster compta amb diversos programes de team building i soft skills, per detectar les teves debilitats, potenciar les teves fortaleses i generar un canvi que et permeti treure el màxim rendiment a les tasques de direcció.
  • Crearàs la teva pròpia xarxa professional amb experts del sector de la restauració i amb els teus companys per millorar la teva carrera professional nacionalment i internacionalment. Més encara, la xarxa única de CETT Alumni et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector.
  • Et comprometràs amb la sostenibilitat. Integrem com a part dels nostres valors el compromís ètic i el respecte al medi ambient com a motors de canvi i transformació sectorial. Així, durant la teva formació treballaràs l’Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible aplicats al sector de la restauració.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

  • Un claustre docent únic amb una reputada i sòlida carrera. Paral·lelament, també hi participen professionals en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi i l’anàlisi de nous models de negoci.
  • Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Alex Urgell, director de Revenue de l’Hotel Arts i W Hotels; Esther Comin, exdirectora de diversos hotels de luxe a Barcelona, i Esperanza Abascal, HR manager de Six Senses Spa, Hotels & Resorts.
  • Durant la teva formació visitaràs esdeveniments i empreses del sector com Mandarin Oriental, W Hotels o Pulitzer.
  • El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de pràctiques de col·laboració amb empreses líders: Royal Caribbean, Mandarin Oriental, Melià, Compass, Six Senses Spa, Renaissance Barcelona Hotels, Axel Hotels, W Barcelona i Hotel Pulitzer Barcelona, entre d’altres.

Què en pensen els nostres estudiants de màster del CETT?

Danilly Condori Lerpido
Els professors son professionals amb molta experiència
Danilly Condori Lerpido
Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Especialitat de Direcció de Restauració
Jessica Peiffer
Tots els nostres professors són veritables professionals i és fascinant escoltar les seves històries de la vida real
Jessica Peiffer
Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Especialitat Direcció Hotelera

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ HOTELERA?

L’objectiu general de l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració és donar-te els coneixements i eines perquè siguis capaç de:

  • Profunditzar en els coneixements imprescindibles per garantir el teu èxit en la Direcció Hotelera.
  • Aportar els instruments i les tècniques necessàries per al diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector hoteler.
  • Formular estratègies competitives i sostenibles a llarg termini.
  • Preparar-te per saber aplicar models de gestió més eficaços basats en la transformació digital i en la sostenibilitat.
  • Desenvolupar les teves competències professionals, personals i interpersonals necessàries per assumir posicions de lideratge.
  • Aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix la digitalització per comercialitzar i dissenyar serveis del sector hoteler.

QUINES COMPETÈNCIES ACONSEGUIRÀS AMB L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ HOTELERA?

Les competències que desenvoluparàs són:

  • Dissenyar i implementar estratègies comercials per a les noves oportunitats de negoci del sector hoteler.
  • Coordinar i liderar l’activitat comercial a les empreses hoteleres.
  • Optimitzar els recursos econòmics, financers i humans.
  • Avaluar inversions i prendre decisions sobre nous projectes, gestionant i controlant els riscos associats.
  • Definir les polítiques necessàries d’acord amb els objectius estratègics del projecte.
  • Desenvolupar les habilitats digitals per a la direcció d’empreses.
  • Identificar, plantejar o solucionar un problema de manera rellevant i creativa.
  • Orientar-se al negoci.
  • Emprendre projectes innovadors.
  • Exercir el lideratge.
  • Treballar en equip i en ambients multiculturals.
  • Desenvolupar la capacitat d’adaptació al canvi.
  • Tenir un compromís ètic.

Other_

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Centre de recursos

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Recepció

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Aules 

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Aules

ITINERARI GENERAL

En una primera part, el Màster tracta les assignatures comunes de les dues especialitats, per establir les bases dels sistemes de gestió empresarial específica per al sector hoteler i de restauració. En una segona part, es permet l’especialització en la gestió empresarial a través de les seves dues especialitats concretes:

itinerario del master con sus especialidades

Aquesta especialitat se centra a comprendre el món de la restauració des d’una perspectiva orientada a resultats d’empresa.

L’aprenentatge es fa a través d’una immersió profunda en casos reals d’empreses líders en el mercat, fet que proporciona una noció molt precisa del mercat i els reptes actuals.

Assignatures com Innovació en Productes i Serveis o Gestió d’Experiències permeten identificar les necessitats del client en contextos particulars. Altres assignatures com Direcció d’Operacions o Càtering i Col·lectivitats t’ensenyaran les eines tecnològiques més recents per gestionar i rendibilitzar negocis o esdeveniments gastronòmics.

DURADA

El pla d’estudis del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

L’especialitat de Direcció Hotelera és un programa que dóna resposta a la necessitat del sector turístic d’atraure i incorporar perfils executive, directius amb coneixements profunds en la direcció i la gestió empresarial per superar les noves dinàmiques del sector de l’allotjament.

Es dirigeix a totes aquelles persones que volen conèixer les últimes tècniques i tendències o bé ascendir professionalment, però que, al mateix temps, necessiten millorar els seus coneixements sobre la gestió, l’organització i la planificació dels negocis d’allotjament.

El Màster s’enfoca a 4 perfils:

  • Directius i professionals que exerceixin càrrecs de gestió hotelera

El context actual requereix que els professionals del sector actualitzin els seus coneixements i competències professionals, que estiguin al dia de les últimes tendències i eines del sector hospitality.

  • Empresaris i propietaris de negocis d’allotjament

Empresaris i propietaris que desitgin conèixer els secrets de la gestió i direcció d’empreses d’allotjament.

  • Emprenedors

Persones amb iniciativa interessades a emprendre i desenvolupar projectes en aquest sector, que vulguin conèixer les claus d’èxit del negoci hoteler, comprendre els seus riscos i profunditzar en la gestió i la direcció d’empreses.

  • Titulats universitaris

Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència que vulguin millorar la seva carrera i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit de l’hoteleria.

Masters 2020

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Jardí

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Aules 

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Aules 

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Aules

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera | CETT-UB | Presencial

Passadís 

Aquesta especialització amb un enfocament pràctic i professional, et permetrà desenvolupar la teva carrera en els següents àmbits laborals:

  • Hoteleria
  • Hospitality
  • Administració pública
  • Agències de viatge
  • Indústria i Operacions
  • Màrqueting i Esdeveniments
  • Consultoria
  • Tecnologia
  • Educació
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

SORTIDES PROFESSIONALS

Les principals sortides professionals són:

  • Direcció estratègica
  • Creació d’experiències
  • Gestió d’operacions
  • Director gerent d’empreses o grups hotelers
  • Responsable dels departaments corporatius en cadenes hoteleres
  • Responsable de màrqueting d’una organització hotelera
  • Director de Divisió Hotelera en grups de negocis
  • Consultor o formador per a empreses d’allotjaments turístics
  • Emprenedor en el sector de l’allotjament i de la restauració

Els nostres Alumni opinen

Isabel Baez
Isabel Baez
SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera
Jordi Noguera
Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu
Natalia Mateu
Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)