Fotografia de: Futur de la muntanya de Montjuïc | CETT
Universitat de Barcelona

El futur de Montjuïc, protagonista de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment

06.10.2022
 
El futur de Montjuïc, protagonista de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment

El segon Esmorzar de Turisme tindrà com a protagonista la muntanya de Montjuïc i els reptes principals per situar-la com un pol d'atracció per al turisme, les arts i l'esport. La trobada se celebrará el 4 de novembre, de 9 a 10.30 h, a la seu de Foment.


Posicionament de Barcelona

Les entitats representades a l’esmorzar seran l’Ajuntament de Barcelona, el MNAC, la Fundació Joan Miró i el Castell de Montjuïc. S’hi debatrà sobre els factors que fan d’aquest entorn un espai estratègic per enfortir el posicionament de Barcelona com a capital cultural del Mediterrani.

Networking de Turisme a Barcelona

Coorganitzats pel CETT i Foment, els Esmorzars de Turisme són trobades quadrimestrals per a directius, directives, comandaments intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques en les quals s’aborden temes lligats al desenvolupament del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. L’objectiu és generar un espai idoni que fomenti el networking, l’intercanvi d’experiències i la promoció de línies d’actuació que beneficiïn el sector.

Turisme d’experiències i destinacions sostenibles

El turisme d’experiències i les destinacions sostenibles van centrat el primer dels Esmorzars de Turisme. En aquella ocasió, la Roca Village (Value Retail), la Ruta del vino de La Rioja Oriental, Port Aventura, Puy de Fou i el Primavera Sound van explicar la implementació de projectes d’èxit que faciliten la descentralització del turisme gràcies la creació d’experiències memorables en un debat moderat pel doctor del CETT-UB Eugeni Osácar.