Fotografia de: El CETT-UB, a la Gran Nit Solidària del Liceu  | CETT
Universitat de Barcelona

La Gran Nit Solidària del Liceu: Un esdeveniment altruista que uneix la gastronomia i la solidaritat al Liceu

06.10.2023
 

El CETT, amb el seu compromís solidari, ha format part aquest any de la Gran Nit Solidària del Liceu, que es va celebrar el passat diumenge 17 de setembre


Aquesta va ser la sisena edició de l’esdeveniment, que va reunir 420 persones i va aconseguir recaptar 70.000€ per a cadascuna de les fundacions benèfiques: la Fundació Gavina i The World Central Kitchen Cookbook. Aquest acte solidari va comptar amb la participació de reconeguts cuiners catalans com Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, els quals van organitzar una nit que va combinar l'alta cuina amb la solidaritat.

Generositat en Acció

En representació del CETT-UB, Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional, va formar part de la comissió organitzadora de l’esdeveniment. Aquesta comissió, amb l’ajuda de Sylvia Puigdemasa i Luzma González, docents del centre i voluntàries, es va encarregar del check-in de tots els assistents a la gala. A més, estudiants del Cicle de Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments (TSAVGE) també es van unir com a voluntàries de servei.

Suport a Causes Vitals

La Gran Nit Solidària del Liceu va tancar les portes amb una recaptació de 70.000 € per a cadascuna de les fundacions benèfiques seleccionades aquest any. Els fons recaptats estan destinats a donar suport a infants, adolescents i famílies en situació de vulnerabilitat, així com a proporcionar menjar als afectats per desastres i conflictes arreu del món.