Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Curs de Xef Expert
Curs de Xef Expert

Curs de Xef Expert

 

Impulsa la teva carrera amb aquest curs de xef!

Amb el Curs de Xef Expert del CETT aconseguiràs la palanca transformadora per impulsar-te com a xef d'excel·lència. Tu que ja ets professional amb experiència prèvia, obtindrás el mestratge de les tècniques culinàries mitjançant el seu perfeccionament, una visió artístico-creativa i les habilitats en gestió empresarial d’un negoci per a desenvolupar-te amb rigor, creativitat i eficiència competitiva.

Incorporaràs el coneixement de diferents moviments artístics des d’una perspectiva culinària i crearás experiències gastronòmiques úniques basades en la tècnica i la tradició.

Alhora et formaràs des d'una visió transdisciplinària de la gastronomia que incorpora àmbits com la saviesa, la bellesa, la ciència, l'art, la innovació i la gestió. Actualment tot això configura l'avantatge competitiu d'un/a Xef Expert, perque ja no és suficient amb cuinar molt bé.

Galeria Cooking Expert 01

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert

Curs Xef Expert
Curs Xef Expert

Objectius del curs de xef de cuina

Tècnica. Aprendre, revisar, actualitzar i perfeccionar les tècniques avançades de la cuina tradicional, contemporània i la del futur.

Tradició. Comprendre les cuines acadèmiques i mundanes, les cultures, la història, l’evolució i les últimes tendències de la gastronomia.

Art i bellesa. Descobrir els àmbits de la bellesa, la creació i els moviments artístics. Aplicar-los a la cuina professional per produir emocions mitjançat la gastronomia.

Pensament. Desenvolupar sentit crític constructiu entorn la creació culinària i la gestió optimitzada de recursos.

Ciència. Aprofundir en el coneixement dels processos culinaris, els fonaments de la física i la química, la botànica i altres disciplines aplicades a les arts culinàries

Utilitat pràctica. Gestionar eficientment un negoci gastronòmic per a la generació de valor econòmic i laboral com a xef-empresari del segle XXI.

Perfecciona’t per ser un/a xef expert amb cultura gastronòmica i artística, capaç de dissenyar i elaborar experiències culinàries memorables i rendibles.

Actualitza’t per crear o optimitzar un negoci de l’àmbit de la restauració o la gastronomia, propi o aliè, amb visió de futur i aprofita les instal·lacions especialitzades del CETT. Tenim un professorat amb cuiners experts en actiu i som un centre amb més de 50 anys d'experiència formant professionals de la gastronomia*.

Per què estudiar el curs de Xef Expert del CETT?

Desenvoluparàs el mestratge a la cuina tot dominant les tècniques tradicionals, les d’avantguarda, les darreres innovacions tecnològiques i els fonaments de la física i la química a la cuina per projectar-los i desenvolupar la teva cuina creativa.

Coneixeràs els diferents moviments artístics i culturals al llarg de la història. Sabràs entendre el context actual i com aplicar-los a la gastronomia: tant en la composició de plats com en el disseny de cartes i la comunicació i fotografia culinària entre altres perspectives.

Et diferenciaràs d'altres xefs per l’equilibri entre pensament i acció, aprofundint en la cuina i les arts culinàries amb una mirada ampla i multidisciplinària.

Treballaràs amb producte de proximitat així com amb ingredients d’arreu del món al mateix temps que exploraràs la seva versatilitat i les seves aplicacions. A més seràs conscient dels efectes mediambientals i socials de la gestió de proveïdors i productors.

Adquiriràs coneixements per gestionar un negoci de restauració. Comprendràs els models del negoci i conceptes gastronòmics així com les eines per a la gestió eficient i la rendibilitat. Obtindràs visió empresarial per dirigir el negoci amb ètica i amb cura per les relacions humanes.

Aprendràs amb una metodologia 100 % pràctica hands on, integrant de forma evolutiva noves tècniques culinàries combinades amb cultura gastronòmica, art i gestió.

Acceleraràs el teu aprenentatge gràcies a les dues setmanes immersives d’alt rendiment on combinem classes pràctiques i tallers amb visites professionals i altres activitats d’alt valor.

El professorat està format per experts en actiu que et transmetran la seva experiència.

Tindràs una experiència formativa molt enriquidora gràcies als teus companys del curs. Coneixeràs professionals en un entorn divers i multicultural amb qui compartiràs les mateixes inquietuds.

Tindràs accés al Centre de Recursos per reforçar, completar i ampliar la teva formació amb tota mena de recursos bibliogràfics.

Gaudiràs dels més de 6500 m² d’instal·lacions de primer nivell del CETT amb els darrers equipaments i aules de cuina especialitzades.

És un curs de formació contínua per professionals del CETT. Tenim 50 anys d’experiència formant cuiners i el suport de la Universidad de Barcelona.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

Aquest curs de cuina professional va dirigit a totes aquelles persones professionals de la gastronomia, amb coneixements i experiència a la cuina, que volen evolucionar i transformar la seva carrera professional:

Xefs de cuina que requereixen consolidació i perfeccionament

  • Cuiners/eres que vulguin progressar professionalment
  • Xefs-Emprenedors
  • Xefs propietaris o gestors d’un establiment de restauració o de gastronomia que vulguin repensar el seu negoci
  • Qualsevol persona interessada en aquestes temàtiques amb formació prèvia com: Graduats en cuina (Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques) amb experiència professional o similar

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Desenvolupa les teves passions a un centre amb instal·lacions especialitzades i un gran reconeixement del sector. Tenim el suport d’una universitat de renom i més de 50 anys formant professionals de la gastronomia

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

Les sortides profesionals d'aquest curs del xef expert són:

  • Xef gastronòmic a qualsevol establiment de restauració d'àmbit nacional o internacional
  • Xefs-Emprenedors i Xefs-empresaris
  • Assessor/a gastronòmic/a per a restaurants
  • Assessor/a gastronòmic/a per a altres empreses de sectors com el disseny, l’edició o les arts plàstiques i visuals
  • Gerent d'un negoci de gastronomia propi o aliè

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

 

COM ÉS LA METODOLOGIA DEL CURS DE XEF EXPERT DEL CETT?

El programa Xef Expert s'imparteix amb una metodologia presencial i amb el suport de recursos online.

Quan entris tindràs una dotzena d’aules de cuina especialitzades on podràs desenvolupar la tècnica, descobrir nous conceptes i experimentar amb l’ajut del professorat. Adquiriràs els coneixements a través de:

Experiència presencial memorable: gràcies a una formació molt pràctica, el networking i l’intercanvi d’idees amb els teus companys.

100 % hands on: classes pràctiques d'alt rendiment amb una aplicació multidisciplinària dels continguts.

Càpsules de coneixement: el curs no té assignatures sinó capsules multidisciplinàries que s’aprenen seguint una seqüència constructiva perqué assimilis millor els coneixements, transformant-te com a cuiner

Classe invertida: et prepararàs la sessió abans d'arribar a la classe amb els recursos dissenyats especialment. D'aquesta manera podràs aprofitar al màxim el teu temps de classe i dedicar-te a posar en pràctica els coneixements teòrics.

Aula oberta: tindràs a la teva disposició, sempre que vulguis, cuines obertes i tutelades per poder experimentar i augmentar les hores d'alt rendiment sol o en equip amb altres participants.

Challenge Gastro-Experience: podràs demostrar el teu univers creatiu a través del disseny d'un projecte culinari que reflecteixi l’aprenentatge assolit.

Setmana immersiva: realitzaràs dues estades de formació presencial intensiva dissenyades per accelerar el teu procés d’aprenentatge i millorar el teu networking professional.

Seguiment personalitzat: l’equip docent del CETT, Career services i el Servei de Desenvolupament estem per ajudar-te en els teus reptes i que puguis desenvolupar la teva carrera professional a través d’una tutoria setmanal.

AVALUACIÓ

No hi ha avaluació dels continguts en un sentit estricte i acadèmic. El coneixement i l’aprenentatge s'organitzen per càpsules que combinen els tres grans àmbits del curs: tècniques, art-creació i gestió, seguint una seqüència constructiva que garanteixi el teu aprenentatge i transformació com a cuiner.

Finalment amb el projecte Challenge Gastro-Experience desenvoluparàs i demostraràs els coneixements i les habilitats adquirides durant el curs.

TÈCNICA

  • Mestria de les tècniques de cuina
  • Fons II i salses evolucionades.
  • Destil·lats i infusions.
  • Evolució dels embotits.
  • Evolució del plat amb les tècniques: tradicional, contemporània i moderna.
  • Verdures en risc d'exclusió. Sostenibilitat i zero waste.
  • Aplicació del producte: aus, caça, carns madurades i marisc.
  • Mestria del món dolç
  • Introducció a la formulació pastissera I i II.
  • Pastissos tradicionals revisats.
  • Fonaments de física i química en la cuina
  • Neurogastronomía.
  • Fermentats i la seva relació química.
  • Xefs del món
  • Masses i snacks del món.
  • Recorregut per la gastronomia: asiàtica, nòrdica, andina.
  • Innovació tecnològica en la cuina
  • Impressió en 3D.
  • Origen, característiques i aplicació del producte
  • Casos pràctics sobre: ocells, caça, carns madurades i marisc.
  • Gastrobotánica aplicada a les elaboracions.

ART I CREACIÓ

  • Moviments artístics i culturals al llarg de la història
  • Cuina i tradició
  • El perquè de l'evolució.
  • La cuina associada a les diverses religions.
  • El mètode creatiu versus el mètode científic
  • Com ho apliquem a la gastronomia.
  • L’experimentació i la recerca
  • Gastrochallenge.
  • La composició, el plat i el menú com a obra artística
  • La teoria del color.
  • Composició del plat com a obra artística.
  • Vaixella en restauració.
  • Comunicació i fotografia culinària
  • Claus per a comunicar el nostre negoci de restauració en Xarxes Socials.
  • Gestió de plataformes de comunicació digitals per a restaurants.
  • Tips per a la millora de la reputació en línia.
  • Fotografia gastromómica i posteig en xarxes.
  • Identificació i anàlisis de les tendències en gastronomia
  • Gastromarketing en restauració.
  • Identificació i anàlisi de les tendències en restauració.

GESTIÓ

  • Xef empresari, reptes i límits
  • Obligacions fiscals i laborals d'un negoci de restauració.
  • Com ha de ser un xef empresari? perfil professional i habilitats necessàries.
  • El plantejament empresarial d’un concepte gastronòmic
  • Les claus de l'èxit per a la conceptualització del negoci.
  • Determinació de la proposta de valor de la teva empresa.
  • Conceptualització de l'oferta gastronòmica i disseny de la carta.
  • Branding.
  • Gestió de les relacions en el treball. Multiculturalitat i diversitat
  • Conflicte sala VS cuina.
  • Layout de cuines, eficiència i rendibilitat
  • Layout com a mecanisme d'eficiència i rendibilitat.
  • Gestió de la passada.
  • Gestió eficient d’un concepte gastronòmic
  • Estandardització de processos. Gestió qualitat del producte.
  • Legislació d'al·lèrgens. Cas pràctic.
  • Costos, competència i valor del producte I i II.
  • Gestió de: estocs, servei d'àpats, producció. Sistemes i eines.
  • Dimensió de plantilles segons necessitats.

DURADA

  • 1 curs
    Total: 300 hores
  • 250 presencials i 50 hores de treball dirigit
  • Duració: 9 mesos
  • Dilluns tot el dia + 2 Setmanes immersives de dilluns a dijous (a l'octubre i l'abril)

En finalitzar aquest curs obtindràs el títol:

  • Títol CETT del Curs de Xef Expert
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar-hi totes les teves habilitats com a professional en l'àmbit de la gastronomia:

Campus del CETT

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Passadís aules cuina

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

El Centre

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Espai Eidos

AULA OBERTA

T'oferim la possibilitat que facis ús de les aules tècniques, fora de l'horari de classes, per millorar les teves habilitats treballant de forma autònoma. Gràcies a aquest espai també podràs dissenyar, experimentar, innovar i crear projectes propis.

AULES D'ESPECIALITAT EN GASTRONOMIA

Al CETT comptem amb 12 aules tècniques especialitzades. Són instal·lacions equipades amb la tecnologia més actualitzada, i pensades per desenvolupar una formació professional d'alt nivell.

ESPAIS TÈCNICS

Les nostres instal·lacions s'adeqüen a un ensenyament enfocat a la pràctica, amb una metodologia aplicada i compten amb:

  • Hotel Alimara, Restaurant Summum i Àgora BCN: són empreses pròpies d'aplicació de CETT, ubicades en el propi Campus. L'Hotel Alimara ofereix serveis de restauració hotelera i disposa de el Restaurant Summum, on pots fer pràctiques i aprofundir en els coneixements en els serveis de banquets, bufets d'esmorzar o serveis de restaurant. La Residència Àgora BCN, també part de campus, és una bona opció per conèixer de prop el sector de les col·lectivitats.

Espais tècnics

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Hotel Alimara

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Hotel Alimara
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Hotel Alimara
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Residència Ágora BCN

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Residència Àgora BCN

AULES TÈCNIQUES DE CUINA

Aules de cuina de demostració: aules interactives dissenyades per acollir presentacions de producte i aprofundir en el coneixement de les tècniques i elaboracions culinàries.

Aules de preelaboracions, Aula Taller de cuina, Aula Tecno-culinària i Espai Gastronòmic: per desenvolupar la formació pràctica de cuina amb metodologies actives. Disposen de zones de treball individuals adequades per a practicar els conceptes tècnics culinaris, com aplicacions de talls, preelaboració de productes, tècniques de cocció i elaboracions culinàries, des de les bàsiques fins a les més contemporànies i creatives.

  • Aula cuina dolça: espai dissenyat per treballar de manera individual i en equip, per desenvolupar les receptes dolces, en matèries de pastisseria, forneria i confiteria. Disposa de maquinària i utillatge específic per a aquestes especialitats.
  • Aules Sommelier: són tres aules preparades per realitzar la formació de el món de la sumilleria i destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

ESPAIS D'ESPECIALITZACIÓ GASTRONÒMICA

Són espais i aules pensats per dur a terme activitats específiques de formació avançada per a desenvolupar recerca, projectes i reptes gastronòmics.

  • Laboratori Gastronòmic: és l'espai d'assaig de proves i de desenvolupament de R + D + I. Disposa de maquinària, aparells i estris d'última tecnologia.
  • Aula dels Sentits: dissenyada per desenvolupar la percepció sensorial, és una aula pensada per crear l'ambient idoni per despertar els sentits a través de l'experimentació.
  • Aula Sensorial: és un espai format per 24 taules de tast professional. Disposa d'espais individuals que permeten desenvolupar el coneixement i posar en pràctica aspectes del tast sensorial en diferents productes i elaboracions.

Espais especialització gastronòmica

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula del Sentits

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Laboratori gastronòmic

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula sentits

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Laboratori gastronòmic

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
 
MatrículaPreu*Preu Total**
1.350€5.600€6.950€

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El nostre equip d'orientació respon

Fuensanta Ávila

Orientació de Formació Contínua, per a professionals i en línia

fuensanta.avila@cett.cat

Telf + 34 667 869 652

Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT Fotografia de: Curs de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Admissions Orientació de Formació Continua