Tècnica. Aprendre, revisar, actualitzar i perfeccionar les tècniques avançades de la cuina tradicional, contemporània i la del futur.
Amb el Curs de Xef Expert del CETT aconseguiràs la palanca transformadora per impulsar-te com a xef i cuiner superior. Incorporaràs el coneixement de diferents moviments artístics des d’una perspectiva culinària i crearàs experiències gastronòmiques úniques basades en la tècnica i la tradició.
Alhora et formaràs des d'una visió transdisciplinària de la gastronomia que incorpora àmbits com la saviesa, la bellesa, la ciència, l'art, la gestió i la innovació.
Aquest curs de cuina professional, vol aportar a xefs i cuiners amb experiència prèvia, la mestria* de les tècniques culinàries, la visió artística i el coneixement en la gestió professional d’un negoci per a desenvolupar la seva activitat amb rigor, creativitat i eficiència competitiva.
Mestria: Gran habilitat i destresa per ensenyar o fer alguna cosa.
OBJECTIUS DEL CURS
Perfecciona’t per ser un/a xef expert amb cultura gastronòmica i artística, capaç de dissenyar i elaborar experiències culinàries memorables i rendibles. Actualitza’t per crear o optimitzar un negoci de l’àmbit de la restauració o la gastronomia, propi o aliè, amb visió de futur i aprofita les instal·lacions especialitzades del CETT. Tenim un professorat amb cuiners experts en actiu i som un centre amb més de 50 anys d'experiència formant professionals de la gastronomia.
PER QUÈ ESTUDIAR EL CURS DE XEF EXPERT DEL CETT?

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.
Aquest curs de cuina professional va dirigit a totes aquelles persones professionals de la gastronomia, amb coneixements i experiència a la cuina, que volen evolucionar i transformar la seva carrera professional:
Xefs de cuina que requereixen consolidació i perfeccionament
- Cuiners/eres que vulguin progressar professionalment
- Xefs-Emprenedors
- Xefs propietaris o gestors d’un establiment de restauració o de gastronomia que vulguin repensar el seu negoci
- Qualsevol persona interessada en aquestes temàtiques amb formació prèvia com: Graduats en cuina (Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques) amb experiència professional o similar
No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.
Desenvolupa les teves passions a un centre amb instal·lacions especialitzades i un gran reconeixement del sector. Tenim el suport d’una universitat de renom i més de 50 anys formant professionals de la gastronomia
Les sortides profesionals d'aquest curs del xef expert són:
- Xef gastronòmic a qualsevol establiment de restauració d'àmbit nacional o internacional
- Xefs-Emprenedors i Xefs-empresaris
- Assessor/a gastronòmic/a per a restaurants
- Assessor/a gastronòmic/a per a altres empreses de sectors com el disseny, l’edició o les arts plàstiques i visuals
- Gerent d'un negoci de gastronomia propi o aliè