Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >

Diploma d'Alta Cuina

 

Reinventa la teva carrera amb el Diploma d'Alta Cuina

El Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB ampliarà les teves habilitats de cuina des d'una visió tècnica i de gestió. Aprendràs de manera pràctica, learning by doing, les darreres tendències en restauració aplicades al procés creatiu, la biodiversitat dels aliments, els nous tipus de client i competències en gestió avançada per dur un negoci de restauració.

Reinventa la teva carrera i aprèn noves habilitats de la mà del professorat del CETT-UB format per cuiners i experts en actiu, a les nostres instal·lacions. Hem renovat i dissenyat per tu, una formació global en Alta Cuina que dona resposta a les darreres demandes del sector responent al context actual. Alhora et permetrà crear experiències gastronòmiques segons un estil de vida saludable, inclusiu i sostenible.

Per qué estudiar el Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB?

Coneixeràs totes les etapes del procés creatiu en restauració. Elaboraràs plats d’alta cuina, alhora que per mitjà de la pràctica dominaràs les diferents tècniques de cuina bàsica i d'avantguarda.

Aconseguiràs noves competències professionals en cuina dolça, rebosteria i alta cuina en miniatura.

Adquiriràs noves habilitats. Coneixeràs les darreres tècniques d'avantguarda per dominar la cuina molecular i les diferents textures del menjar. Identificaràs els gelificants, emulsionants, les escumes i les tècniques d'esferificació. També aprendràs les aplicacions del nitrogen líquid i els seus principis científics.

Classes pràctiques o tecno-demostratives. Aprendràs amb unes classes teòric-practiques amb un component demostratiu. Les sessions es duen a terme a les aules especialitzades del campus del CETT com l'Aula de pre-elaboracions, l'Aula Taller de cuina, l'Aula Tecno-culinària i l'Espai Gastronòmic. Podràs posar en pràctica les tècniques d'avantguarda en aules equipades amb els darrers equipaments.

Gestió en restauració. Coneixeràs aspectes fonamentals de la gestió de negocis de restauració com els processos de compres, la traçabilitat del producte, així com d’altres aspectes de la direcció estratègica com el desenvolupament de la gestió econòmica i financera.

Podràs cursar més de 225 hores pràctiques. Realitzaràs les teves pràctiques en restaurants d’alta cuina nacionals i internacionals, gràcies als més 900 convenis de col·laboració que té el CETT. Pregunta pel departament de Career Services.

Aplicació immediata dels coneixements. La formació està dissenyada per a la fàcil i immediata implementació dels coneixements en la teva feina, tenint en compte els reptes actuals del sector. 

Evoluciona amb els millors. El Diploma d’Alta cuina compta amb l’assessorament i participació de cuiners del sector i del professorat expert CETT.

Transforma la teva carrera. Els coneixements adquirits en el curs, et facilitaran la promoció dins l'àmbit laboral en càrrecs de direcció de negocis de restauració.

Crearàs una xarxa professional única. El contacte amb experts de la gastronomia i els teus companys de classe, et permetran crear una xarxa pròpia que t’ajudarà a promoure la teva carrera professional.

Confia en la nostra experiència. Ens avala l’experiència de més de 15 convocatòries d’èxit. El primer Diploma d'Extensió Universitària especialitzat en alta gastronomia reconegut per la Universitat de Barcelona.

Un títol Universitari: És una Titulació de la Universitat de Barcelona i del CETT. Tenim 50 anys d'experiència formant cuiners i professionals de la gastronomia.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

Quins objectius aconseguiràs amb el Diploma d'Alta Cuina del CETT-UB?

Desenvolupar les teves competències en l’àmbit de les tècniques i la maquinària de l’alta cuina.

Aplicar conceptes com Food design, el màrqueting aplicat als negocis de restauració, la fotografia gastronòmica i el posicionament a les xarxes dintre de l’àmbit creatiu.

Realitzar adaptacions a la teva oferta tenint en compte la biodiversitat alimentària i les dietes inclusives i beneficioses.

Ampliar i consolidar les teves capacitats professionals aplicant coneixements i habilitats de sostenibilitat al projecte gastronòmic.

Donar resposta per evitar el malbaratament alimentari.

Aprendre a adaptar la teva oferta a les necessitats de comandes online, tenint en compte tendències de consum actuals.

Dur a terme qualsevol projecte gastronòmic incloent-hi la creació, la gestió i l’execució. 

Donar una visió àmplia dels àmbits de gestió que permeten dirigir un negoci de restauració.

Galeria Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Amplia les teves habilitats en l'àmbit de la cuina i la restauració

Aquest curs d’alta cuina et permetrà ampliar les teves habilitats en altres vessants de la restauració, com la gestió i la sostenibilitat. S’adreça a:

 • Caps de cuina i Segons de cuina amb experiència.
 • Professionals de l’àmbit de la restauració i/o professionals de sectors vinculats a l’àmbit de l'alimentació.
 • Tècnics en Restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.
 • Professionals del sector de la restauració amb més de cinc anys d’experiència.
 • Tècnic Superior en Direcció de Cuina amb experiència.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat Titulació per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula de cuina dolça

Fes un salt en la teva carrera professional

Amb el diploma d’Alta Cuina adquiriràs una formació complementària i podràs treballar com:

 • Xef gastronòmic a qualsevol establiment de restauració d'àmbit nacional o internacional.
 • Xef executiu
 • Gerent del teu propi negoci de gastronomia o de restauració.
 • Assessor/a gastronòmic per a restaurants.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

 

Com és la metodologia d'aquest curs d'Alta Cuina del CETT-UB?

El diploma d’alta cuina té una metodologia d’aprenentatge pràctica basada en learning by doing. Es tracta d’un procés d’aprenentatge actiu, on tu seràs el centre a partir dels següents conceptes metodològics:

Presencialitat: El curs de s’imparteix de manera presencial a les instal·lacions i les aules de cuina especialitzades del CETT, mitjançant sessions teòriques, tallers d'aplicació i classes demostratives.

Anàlisis i reflexió de cada tema amb exercicis pràctics d’aplicació.

Visites professionals de xefs i experts en cuina que et compartiran les seves experiències i el seu bagatge personal i tècnic.

Activitats no presencials: entre sessions els alumnes realitzaran activitats no presencials amb la finalitat d’interioritzar els coneixements adquirits o activar coneixements per a les següents sessions.

Suport de recursos online.

Avaluació

Hauràs de fer proves avaluables pràctiques i teòriques i un projecte d’aplicació pràctica en empresa. El projecte consisteix en demostrar els coneixements adquirits i dur a terme un pla de diagnòstic i millora per un restaurant real. El projecte es presentarà a la gerència del restaurant i seran ells qui valorin la validesa i l'encert de l'exercici.

Coneix els detalls del programa del Diploma d'Alta Cuina

Mòdul 01: Tendències en la restauració (6 ECTS)

 • En aquest mòdul aprendràs les bases del procés creatiu des d’una perspectiva culinària, el food design, La fotografia gastronòmica o la importància de les xarxes socials. També tractarem la Biodiversitat alimentària i dietes inclusives, i el disseny per a l’oferta per a comandes online.
 • Coneixerem les tendències actuals de la cuina per poder crear una oferta gastronòmica pròpia i sostenible. Sabràs adaptar l'oferta a necessitats específiques i dissenyar-la per a comandes en línia. També desenvoluparàs la creativitat i l'esperit d'innovació per donar resposta als reptes que es presenten en els processos i organització de la feina.
 • Analitzarem i utilitzarem els recursos i les oportunitats d'aprenentatge relacionades amb l'evolució científica, tecnològica i organitzativa del sector, i les tecnologies de la informació i la comunicació, per mantenir l'esperit d'actualització i adaptar-se a noves situacions laborals i personals.

Mòdul 02: Tecnologia i cuina d'avantguarda (6 ECTS)

 • En aquest mòdul coneixeràs la Maquinària i tècniques de cocció com la Cuina al buit o els destil·lats -Obulato i la Impressora Digital.
 • Descobrirem la cuina d'avantguarda i les seves tècniques. Estudiarem els fermentats els curats i salmorra, els texturitzants (gelificants - emulsionants), les escumes i aires, les tècniques d’esferificació, i les aplicacions del nitrogen líquid. També realitzaràs aplicacions a la cuina dolça i a l'alta cuina en miniatura.
 • T’ensenyarem a trobar una visió moderna mitjançant productes d'alta qualitat i a transformar el plaer de la bona cuina i aconseguir que sigui un repte permanent per als sentits.
 • Es treballarà amb maquinària avançada, tècniques noves i mètodes científics de la física i la química per aconseguir preparacions especials com escumes, emulsions, gelees, pols, gelatines fredes i salades, textures pastoses, etc.

Mòdul 03: Gestió departamental (9 ECTS)

 • Aprendràs a liderar amb eficàcia els recursos humans d'una cuina, i per extensió d'un restaurant, considerant aspectes com ara la comunicació, la formació, la motivació i la productivitat.
 • Estudiarem com analitzar, sintetitzar i actuar davant la informació econòmica d'un establiment de restauració.
 • Coneixeràs i sabràs implementar la política de compres i emmagatzematge més adequat en funció de les característiques de l'establiment de restauració específica.

Mòdul 4: Practicum (9 ECTS)

Realització de 225 hores de pràctiques obligatòries, en establiments d'alta gastronomia tant en àmbit nacional i internacional.

Durada

Pràctiques

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

 • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
 • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

 • Hotel Alimara
 • Residència Universitària Àgora BCN
 • Aula Restaurant
 • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Obté un títol de la Universitat de Barcelona

Al finalitzar aquest programa, obtindràs la Titulació de la Universitat de Barcelona de Diploma d’Extensió Universitària d’Alta Cuina Executiva i Creativa.

Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l'alumne tingui una titulació universitària prèvia.

 

Consulta el preu del Diploma d'Alta Cuina

MatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**
925 €563,20 €2.979,50 €4.467,70 €

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

 • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

  • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
  • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
  • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
 • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

 • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

 • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

 • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula de cuina dolça

Els espais del CETT

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar-hi totes les teves habilitats com a professional en l'àmbit de la gastronomia:

Campus del CETT

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Passadís aules cuina

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

El Centre

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Espai Eidos

Aula Oberta

T'oferim la possibilitat que facis ús de les aules tècniques, fora de l'horari de classes, per millorar les teves habilitats treballant de forma autònoma. Gràcies a aquest espai també podràs dissenyar, experimentar, innovar i crear projectes propis.

Aules d'especialitat en gastronomia

Al CETT comptem amb 12 aules tècniques especialitzades. Són instal·lacions equipades amb la tecnologia més actualitzada, i pensades per desenvolupar una formació professional d'alt nivell.

Espais tècnics

Les nostres instal·lacions s'adeqüen a un ensenyament enfocat a la pràctica, amb una metodologia aplicada i compten amb l'Hotel Alimara, Restaurant Summum i Àgora BCN. Les dues són empreses pròpies d'aplicació de CETT, ubicades en el propi Campus:

 • L'Hotel Alimara ofereix serveis de restauració hotelera i disposa de el Restaurant Summum, on pots fer pràctiques i aprofundir en els coneixements en els serveis de banquets, bufets d'esmorzar o serveis de restaurant.
 • La Residència Àgora BCN, també part de campus, és una bona opció per conèixer de prop el sector de les col·lectivitats.

Espais tècnics

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Hotel Alimara

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Residència Ágora BCN

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Residència Àgora BCN

Aules tècniques de cuina

Aules de cuina de demostració: aules interactives dissenyades per acollir presentacions de producte i aprofundir en el coneixement de les tècniques i elaboracions culinàries.

Aules de preelaboracions, Aula Taller de cuina, Aula Tecno-culinària i Espai Gastronòmic: per desenvolupar la formació pràctica de cuina amb metodologies actives. Disposen de zones de treball individuals adequades per a practicar els conceptes tècnics culinaris, com aplicacions de talls, preelaboració de productes, tècniques de cocció i elaboracions culinàries, des de les bàsiques fins a les més contemporànies i creatives.

Aula cuina dolça: espai dissenyat per treballar de manera individual i en equip, per desenvolupar les receptes dolces, en matèries de pastisseria, forneria i confiteria. Disposa de maquinària i utillatge específic per a aquestes especialitats.

Aules Sommelier: són tres aules preparades per realitzar la formació de el món de la sumilleria i destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula de cuina dolça

Espais d'especialització gastronòmica

Són espais i aules pensats per dur a terme activitats específiques de formació avançada per a desenvolupar recerca, projectes i reptes gastronòmics.

 • Laboratori Gastronòmic: és l'espai d'assaig de proves i de desenvolupament de R + D + I. Disposa de maquinària, aparells i estris d'última tecnologia.
 • Aula dels Sentits: dissenyada per desenvolupar la percepció sensorial, és una aula pensada per crear l'ambient idoni per despertar els sentits a través de l'experimentació.
 • Aula Sensorial: és un espai format per 24 taules de tast professional. Disposa d'espais individuals que permeten desenvolupar el coneixement i posar en pràctica aspectes del tast sensorial en diferents productes i elaboracions.

Espais especialització gastronòmica

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula del Sentits

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Laboratori gastronòmic

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Aula sentits

Fotografia de: Diploma d'Alta Cuina | Diploma d'Alta Cuina | CETT-UB

Laboratori gastronòmic

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport per impulsar la teva carrera professionall

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

 • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
 • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
 • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

 • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
 • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
 • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

 • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
 • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
 • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
 • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
 • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

 • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
 • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
 • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
 • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

 • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
 • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
 • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
 • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

 • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
 • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
 • Seguiment de les candidatures presentades.
 • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

 • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
 • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
 • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
 

El nostre equip d'orientació respon

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus