Direcció de Restauració Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Propera convocatòria: 01/10/2019
Idiomes: Castellà
Import des de: 5698 €

Introducció

La restauració col·lectiva, dins el sector general de la Restauració, és la que ha experimentat major creixement en els últims anys. Aquest fet crea la necessitat d'adaptar i de capacitar als directius i professionals del sector per a un mercat en constant evolució, marcant nous estils de gestió adaptats a diferents col·lectius del mercat: el sanitari, el de l'ensenyament, el de l'empresa, i el de la restauració de l'oci.

Cada vegada són més les persones que mengen fora de casa, per la qual cosa el subministrament d'aliments i la higiene d'aquests centres és de gran importància; a més a més és imprescindible assegurar la qualitat i varietat dels menús, la qualitat dels quals ha millorat en els últims anys.

El present màster està especialment dissenyat perquè els seus participants puguin afrontar els reptes i oportunitats que comporta la introducció o promoció professional en el sector de la Restauració, tant el comercial com el de col·lectivitats, ambdós en plena expansió. S'aborden els factors claus d'èxit d'aquest tipus de negocis, tals com qualitat, preu, seguretat, control de costos i gestió de proveïdors, entre d’altres, dotant als participants amb les competències directives clau per al seu correcte desplegament i execució.

El quadre docent, format per professors i professionals experts en aquest tipus de Restauració, provinents de les millors empreses d'aquest sector, proporcionen els coneixements i pràctiques més innovadores i eficaces.