Fotografia de: Introducció | Màster en Direcció Hotelera
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

Introducció

El Màster incorpora les competències clau que responen a les necessitats de les empreses hoteleres i de restauració per fer front als reptes actuals del management, i que es defineixen en els àmbits general i transversal durant la formació. Aquestes competències estan vinculades amb els següents àmbits:

  1. La internacionalització.
  2. La digitalització.
  3. La sostenibilitat.
  4. L’emprenedoria.
  5. L’adaptació a la nova normalitat “post-COVID-19".

Durant el Màster es realitzaran:

  • Formació online

    • 64 sessions sincròniques amb experts i trobades Pro GTM.
    • 7 fòrums de debat asincrònics .
  • Formació presencial

    • 14 masterclass.
    • 12 seminaris professionals.
    • 6 visites professionals.

Principals característiques del programa:

És una formació semipresencial i modular, amb un mes de classes pràctiques i visites a empreses del sector a la ciutat de Barcelona, perquè visquis l’experiència i treguis el màxim partit del Màster.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi (3 hores de sessions sincròniques i 15 hores d’estudi dirigit setmanals), segons les teves necessitats.

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona.