Fotografia de: Introducció | Màster en Direcció Hotelera
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

El Màster incorpora les competències clau que responen a les necessitats de les empreses hoteleres i de restauració per fer front als reptes actuals del management, i que es defineixen en els àmbits general i transversal durant la formació. Aquestes competències estan vinculades amb els següents àmbits:

 1. La internacionalització.
 2. La digitalització.
 3. La sostenibilitat.
 4. L’emprenedoria.
 5. L’adaptació a la nova normalitat “post-COVID-19".

Durant el Màster es realitzaran:

 • Formació online

  • 64 sessions sincròniques amb experts i trobades Pro GTM.
  • 7 fòrums de debat asincrònics .
 • Formació presencial

  • 14 masterclass.
  • 12 seminaris professionals.
  • 6 visites professionals.

L’especialització en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB et descobrirà quins són els nous estils de gestió que has d’aplicar en la “nova hoteleria”, un sector caracteritzat per hotels, creuers i allotjaments turístics cada cop més complexos i amb una tendència creixent a la concentració.

Aquest màster t’ensenyarà a crear una proposta hotelera diferenciada i sostenible (tant en l’àmbit del disseny arquitectònic com en el de les green practices), a elaborar una bona estratègia de marketing fonamentada en l’anàlisi (comparació dels millors CRM i programes de gestió hotelera actuals) i a fidelitzar els teus clients a través d’experiències singulars que aconsegueixin destacar per sobre de la teva competència. El programa també tracta del sector MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) i posa l’accent en el desenvolupament de les soft skills pròpies de les posicions de lideratge (intel·ligència emocional, empatia, tècniques de negociació, etc.) aplicades al sector de l’hoteleria.

El professorat de l’especialització en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB prové, majoritàriament, d’empreses capdavanteres del sector. El programa inclou pràctiques professionals als millors establiments hotelers de Barcelona.

Introdueix innovació i responsabilitat a les propostes hoteleres del futur i prepara el terreny per a una nova hoteleria!

Principals característiques del programa:

És una formació semipresencial i modular, amb un mes de classes pràctiques i visites a empreses del sector a la ciutat de Barcelona, perquè visquis l’experiència i treguis el màxim partit del Màster.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi (3 hores de sessions sincròniques i 15 hores d’estudi dirigit setmanals), segons les teves necessitats.

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona.

]