Fotografia de: Introducció  | Hotel Management 100% english
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

L’especialització en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB et descobrirà quins són els nous estils de gestió que has d’aplicar en la “nova hoteleria”, un sector caracteritzat per hotels, creuers i allotjaments turístics cada cop més complexos i amb una tendència creixent a la concentració.

Aquest màster t’ensenyarà a crear una proposta hotelera diferenciada i sostenible (tant en l’àmbit del disseny arquitectònic com en el de les green practices), a elaborar una bona estratègia de marketing fonamentada en l’anàlisi (comparació dels millors CRM i programes de gestió hotelera actuals) i a fidelitzar els teus clients a través d’experiències singulars que aconsegueixin destacar per sobre de la teva competència. El programa també tracta del sector MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) i posa l’accent en el desenvolupament de les soft skills pròpies de les posicions de lideratge (intel·ligència emocional, empatia, tècniques de negociació, etc.) aplicades al sector de l’hoteleria.

El professorat de l’especialització en Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB prové, majoritàriament, d’empreses capdavanteres del sector. El programa inclou pràctiques professionals als millors establiments hotelers de Barcelona.

Introdueix innovació i responsabilitat a les propostes hoteleres del futur i prepara el terreny per a una nova hoteleria!