Hotel Management (English version) Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M In
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Anglès
Import des de: 8904 €

Raons per cursar aquest màster

És un màster universitari de la Universitat de Barcelona amb validesa en tot el territori europeu. Està considerat el programa d’educació superior en Direcció Hotelera amb major reconeixement i tradició dins l’oferta universitària espanyola.

El quadre docent i els col·laboradors que participen en el màster són reconeguts professionals i directius hotelers de contrastada experiència en empreses líders del sector. La diversitat cultural de l’alumnat del màster possibilita un enriquidor intercanvi professional i una visió global.

La metodologia d’aprenentatge s’orienta envers l’acció i utilitza les tècniques de dinàmica de grup, el role-play i activitats fora de l'aula, que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l’empresa.

Els coneixements adquirits durant el màster garanteixen a l’alumnat la promoció professional en l’àmbit laboral, afavorida per l’estreta relació del CETT-UB amb el sector empresarial i institucional del turisme i pel fet que ofereix a l’alumnat una potent borsa de treball.