Fotografia de: Presentació | Marketing Digital Turístic
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques
Propera convocatòria: Octubre 2021

Presentació

El turisme és una de les indústries amb més presència i competitivitat en l’àmbit digital. Per això, és essencial per a les companyies turístiques comptar amb perfils experts en els diferents àmbits del marketing, que els permetin posicionar-se davant de la competència i aportar un valor diferencial més gran al seu públic objectiu. Tenint en compte aquesta realitat, l’especialització en Màrqueting Digital Turístic del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB et dotarà d’un perfil professional molt sol·licitat dins del sector del turisme.

En aquest màster aprendràs a dissenyar estratègies, accions i campanyes de marketing en els diferents canals digitals, treballant directament amb les diverses tipologies d’empreses, productes i serveis turístics.

L’especialització en Màrqueting Digital Turístic del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB inclou visites a organitzacions i masterclass en què treballaràs amb empreses com 3isic, Creactivitat, Emotional Data, Hardrock Café o Vivential Value, entre d’altres.

Si t’apassiona el marketing en la seva vessant més tecnològica, vols desenvolupar la teva part creativa i entrar en l’univers digital, aquest és el teu màster!