Fotografia de: Estructura del Curs | Noves tendències en gastronomia i cuina
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Estructura del Curs

Estructura del Curs

Objectius

  • Conèixer la història de la cuina europea.
  • Investigar les noves tècniques culinàries aplicades a la alta cuina.
  • Analitzar el sector de càtering a Espanya.
  • Aprendre les tradicions regionals i les tendències culinàries de la cuina espanyola.
  • Obtenir les habilitats tècniques necessàries per desenvolupar tant la cuina basada en els mètodes tradicionals com la d'avantguarda. Amb això es pretén modernitzar l'oferta i, al mateix temps, adaptar els desenvolupaments tecnològics innovadors.
  • Analitzar noves tècniques culinàries aplicades a la alta cuina.
  • Familiaritzar als professionals interessats amb les receptes clàssiques renovades i les noves interpretacions de la pastisseria actual per ajudar-los en l'anàlisi, disseny i aplicació pràctica en el camp de càtering.

Modalitat 

ESTRUCTURA GENERAL

Gastronomia: Les Perspectives Espanyoles de cara a les Globals

  • Gastronomia – L'Ambaixadora Mundial del Turisme
  • Gastronomia Tradicional Espanyola

Innovació Culinària

  • Aplicacions Tècniques i Tecnologies Innovadores per a la Cuina
  • Taller d'Avantguarda en Pastisseria
Modalitat 3 setmanas Modalitat 4 setmanas
+PROJECTE FINAL
75 hores lectives 90 hores lectives
06 de Juliol - 23 de Juliol 06 de Juliol - 30 de Juliol