Fotografia de: Presentació | Noves tendències en gastronomia i cuina
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació

Presentació

Pel que respecta al negoci del turisme, la gastronomia s’ha convertit en un actiu i en una referència en els últims anys. En la actualitat, Espanya s'ha convertit en un punt de referència en les tendències mundials, sobre tot gràcies al reconeixement i el lideratge dels seus xefs. Al mateix temps, el sector de la restauració ha tingut com a objectiu la optimització dels seus processos i la intensificació de la fidelitat dels clients. El programa té l'objectiu de donar les eines als participants per tenir la capacitat d’adaptar-se permanentment a la demanda del mercat a través de nous mètodes de la restauració i l'originalitat, qualitat i ràpida adequació de les receptes culinàries. Els estudiants participaran en les classes magistrals així com en tallers pràctics per desenvolupar les seves habilitats de manera tècnica, pràctica i aplicable.

Àrea d'Estudi: Gastronomia, Enogastronomia

Perfil d'accés recomanat 

  • Estudiants universitaris o joves professionals

  • Competència lingüística: nivell d'espanyol/ anglés - intermedi (B1-B2) - per estudiants no-nadius