Noves tendències en gastronomia i cuina

In
Modalitat: Presencial
Durada: 3 o 4 setmanes (Summer School)
Data començament: 01/07/2019
Idiomes: Castellà, Anglès

Programa

Tipus de Curs: Estiu

Àrea d'Estudi

Gastronomia, Enogastronomia

Any: 2019

Descripció

Pel que respecta al negoci del turisme, la gastronomia s’ha convertit en un actiu i en una referència en els últims anys. En la actualitat, Espanya s'ha convertit en un punt de referència en les tendències mundials, sobre tot gràcies al reconeixement i el lideratge dels seus xefs. Al mateix temps, el sector de la restauració ha tingut com a objectiu la optimització dels seus processos i la intensificació de la fidelitat dels clients. El programa té l'objectiu de donar les eines als participants per tenir la capacitat d’adaptar-se permanentment a la demanda del mercat a través de nous mètodes de la restauració i l'originalitat, qualitat i ràpida adequació de les receptes culinàries. Els estudiants participaran en les classes magistrals així com en tallers pràctics per desenvolupar les seves habilitats de manera tècnica, pràctica i aplicable.

Paraules clau: tendències, servei, innovació, càtering, consumidor, gustos.


Inici

Dilluns 01 de juliol de 2019 (amb allotjament: arribada diumenge 30 de juny de 2019)

Finalización

Dijous 18 de juliol de 2019 (opció 3 setmanes) / 25 de juliol de 2019 (opció 4 setmanes) (amb allotjament: sortida divendres 19 de juliol o divendres 26 de juliol)

Data Límit d'Inscripció: 31 de maig de 2019

(Descompte per reserva anticipada del 10% pagaments realitzats abans del 15 de maig de 2019)

Requisits

Estudiants universitaris o joves professionals

Acreditació lingüística: nivell d'anglès o castellà - intermedi (B1-B2)

Crèdits

4 ECTS (opció 3 setmanes) / 10 ECTS (opció 4 setmanes)

Idioma: Catellà / anglès

Hores Lectives

75 (opció 3 setmanes) / 90 (opció 4 setmanes), inclou classes, sortides professionals.

Altres Sessions: Summer School 2020

Cursos Relacionats: Innovació i Disseny de Serveis i Negocis de Gastronomia i Restaurants

Observacions: Curs subject a canvis.