Noves tendències en gastronomia i cuina

In
Modalitat: Presencial
Durada: 3 o 4 setmanes (Summer School)
Propera convocatòria: 01/07/2019
Idiomes: Castellà, Anglès

Programa

Tipus de Curs: Curta durada

Àrea d'Estudi: Gastronomia, Enogastronomia

Descripció

Pel que respecta al negoci del turisme, la gastronomia s’ha convertit en un actiu i en una referència en els últims anys. En la actualitat, Espanya s'ha convertit en un punt de referència en les tendències mundials, sobre tot gràcies al reconeixement i el lideratge dels seus xefs. Al mateix temps, el sector de la restauració ha tingut com a objectiu la optimització dels seus processos i la intensificació de la fidelitat dels clients. El programa té l'objectiu de donar les eines als participants per tenir la capacitat d’adaptar-se permanentment a la demanda del mercat a través de nous mètodes de la restauració i l'originalitat, qualitat i ràpida adequació de les receptes culinàries. Els estudiants participaran en les classes magistrals així com en tallers pràctics per desenvolupar les seves habilitats de manera tècnica, pràctica i aplicable.