Fotografia de: Presentació | Postgrau de Wedding & Social Event Management
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Propera convocatòria: 27/09/2021

Presentació

El sector dels esdeveniments està paralitzat i esgarrifa a causa de la crisi del COVID-19; però, per sort, la pandèmia no durarà per sempre. Fa uns mesos CWT Meetings & Events assenyalava un creixement mundial del 8% al 10% del sector d'esdeveniments a Espanya per al 2020; es creu que tan bon punt la crisi sanitària estigui controlada, el 2021 hi haurà un nou creixement causat per la necessitat de reprendre els esdeveniments que han estat cancel·lats o posposats.

Esdeveniments socials com ara casaments poden experimentar un boom a causa de la necessitat de reunir-se amb amics i parents i organitzar reunions amb aquest propòsit; és per això que el casament i els planificadors socials poden ser crucials per a l'èxit d'aquesta trobada en aquestes circumstàncies urgents.

Tenint en compte tot això, CETT-UB i el grup de comunicació d'esdeveniments Wedding Media International hem dissenyat el Postgrau en casaments i gestió d'esdeveniments socials. Aquesta associació entre dos noms destacats de les seves àrees respectives (una empresa d’esdeveniments i una escola de gestió del turisme) ens ajuda a oferir la millor formació en esdeveniments socials i de noces.

Aquest postgrau proporcionarà als estudiants un coneixement sòlid de la indústria de les noces i d'altres esdeveniments socials (dutxes de nadons, festes d'aniversari, festes de graduació escolar, etc.) començant pel seu disseny i conceptualització dels clients 'requisits i les últimes tendències, i acabant amb la planificació, organització i execució d'esdeveniments de manera professional. A més, el programa del curs incorpora actualitzacions d'última hora sobre com el sector pot afrontar els reptes relacionats amb el COVID-19 i la realitat posterior al COVID-19.

Simultàniament, el programa d'estudi us ajudarà a crear la vostra pròpia filigrana personal i us guiarà en la gestió de la vostra empresa d'esdeveniments. Coneixeràs temes com ara la gestió de l’experiència, les estratègies de màrqueting, les eines de disseny com les taules de mètode o metodologies innovadores en el disseny del pensament. El programa també us ajudarà a estar al dia de les últimes tendències en moda, decoració o disseny d’espais.

A més, tindreu l’oportunitat única d’assistir a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week i participar en el programa de visites al sector de les noces (decoració de flors, tallers de dissenyadors com Rosa Clarà o Santa Eulalia, i altres establiments emblemàtics); també participareu al programa masterclass impartit per experts de primer nivell en àrees com la gastronomia o la gestió de l’estrès. Podreu assistir a aquests esdeveniments durant la setmana opcional * de les sessions de conferències que tindrà lloc a Barcelona.

Converteix-te en un autèntic expert en casaments i esdeveniments socials i gosa dissenyar esdeveniments extraordinaris per a clients de tot el món.

Setmana presencial del 22/04/2021 al 30/04/2021 (subjecte a les recomanacions de les autoritats sanitàries)