Fotografia de: Presentació | Postgrau de Wedding & Social Event Management
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació

Presentació

El sector dels esdeveniments es troba en shock (paralitzat) a causa de la crisi de la COVID-19, però aquesta situació no durarà per sempre. Si fa uns mesos el CWT Meetings & Events apuntava un creixement mundial d'un 8 %, i d'un 10 % a Espanya pel 2020, es pot pensar que quan acabi la crisi, amb vista al 2021, hi haurà un repunt per la necessitat de celebrar els actes ajornats o cancel·lats.

En l'àmbit dels casaments i altres esdeveniments socials, aquesta situació es pot veure incrementada pel desig de les persones de retrobar-se i celebrar actes socials i familiars en què un wedding & social events planner pot ser-ne la clau de l'èxit.

Tenint en compte aquestes perspectives, el CETT-UB i el grup de comunicació especialitzada Wedding Media International hem dissenyat el Postgrau de Wedding & Social Events Management. Amb aquesta aliança entre la Universitat i l'empresa ambdós, líders en els respectius sectors, aconseguim oferir la millor formació en l'àmbit dels casaments i els esdeveniments socials.

Amb aquest postgrau obtindràs coneixements profunds de la indústria dels casaments i altres esdeveniments socials (baby showers, aniversaris, festes dels 15 anys quinze, graduacions, etc.), des del seu disseny i conceptualització adaptats al client i les noves tendències, fins a la planificació, l'organització i l'execució dels actes de manera professional. A més, incorpora una actualització last minute sobre com el sector dels esdeveniments pot afrontar la COVID-19 o situacions similars, i el post-COVID.

Paral·lelament, el programa et capacitarà per crear la teva marca personal i t'orientarà en la gestió de la teva empresa d'esdeveniments. També tractaràs temes com ara la gestió d'experiències, les estratègies de marketing i fins i tot eines de disseny com ara els moodboards o metodologies innovadores com el design thinking. També t'ajudarà a estar al dia de les tendències en moda, decoració, disseny o espais.

A més, tindràs l'oportunitat d' assistir a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week i al programa de visites especialitzades en el sector nupcial (decoració floral, ateliers de dissenyadors com Rosa Clarà o Santa Eulàlia , i espais emblemàtics, entre d'altres), així com al programa de masterclass amb experts en temes com la gastronomia o la gestió de l'estrès. Tot això i més, durant la setmana presencial opcional a Barcelona (l'edició de 2020 està cancel·lada, podràs assistir a la de l'abril de 2021).

Converteix-te en un autèntic professional del wedding & social events planning i dissenya esdeveniments espectaculars per a clients de tot el món!