Fotografia de: Presentació | Pre-University Program

Universitat de Barcelona
Presentació

Presentació

Propera convocatòria: 04/07/2022
 

Un programa d'estiu dinàmic i interactiu que permet a l'alumnat conèixer de prop els sectors del turisme, l'hoteleria i la gastronomia, les formacions de grau universitari que ofereix el CETT i les sortides professionals que aquestes proporcionaran.

El pre-university program t’ofereix l’orientació professional necessària para escollir el grau universitari perfecte. Viuràs la teva primera experiència universitària, descobriràs la teva motivació i la teva passió i coneixeràs de la mà d'expertes/as del sector què t’espera una vegada que finalitzis els teus estudis.

Troba la teva carrera professional als sectors del Turisme, Hospitalitat o Gastronomia amb CETT Barcelona Pre-university Program.

El programa tindrà components educatius, lúdics-culturals i de desenvolupament personal i professional. Aquests components es donaran en diferents formats que inclouen: seminaris, tallers, visites professionals, visites culturals, xerrades amb professionals del sector, activitats, excursions i team-building .