Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Universitat de Barcelona
Serveis a l'estudiant

Serveis a l'estudiant

Propera convocatòria: Setembre 2022
 

EL CETT AL TEU SERVEI

Com a alumne del CETT gaudiràs de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

 • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:
  • Disposar del fons documental i bibliogràfic del CETT així com d’altres recursos per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
  • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
 • Tindràs accés a les nostres instal·lacions dotades dels equipaments didàctics i tècnics més moderns.
 • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Té una oferta gastronòmica variada, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.
 • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes del CETT.
 • Si vens de fora comptaràs amb l’Oficina de Relacions Internacionals que t’ajudaran amb els tràmits del teu dia a dia i els aspectes més logístics de la teva estada a Barcelona.
 • Durant i després dels estudis sempre tindràs el suport del departament de Career Services. T’ajudaran a fer les pràctiques en qualsevol de les empreses col·laboradores del CETT durant els teus estudis. A més a més un cop finalitzada la teva formació, et donaran un assessorament personalitzat perquè puguis entrar ràpidament al món labora i complir els objectius professionals que et proposis.

2020

Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Serveis a l'estudiant | Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
 • Descompte en la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant del CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

INSTAL·LACIONS

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar totes les teves habilitats com a professional:

ELS ESPAIS D'APRENENTATGE

 • Comptem amb 30 aules teòriques, totes equipades amb sistemes de projecció i tot el necessari per a la realització de videoconferències en streaming, amb la possibilitat de connexió i participació sincrònica.
 • Al CETT disposem de 4 aules d’informàtica, amb una capacitat total per a 86 alumnes, que, a més de disposar dels corresponents ordinadors, compten amb equip de so i pantalla.

ESPAIS TÉCNICS

La formació pràctica és un dels valors diferencials del CETT. Tenim diferents aules, tallers d’aprenentatge pràctics i empreses d’aplicació pròpies.

 • Hotel Alimara i Residència Àgora BCN Són empreses pròpies d’aplicació que pertanyen al mateix CETT. Són models de referència en la formació i en el desenvolupament d’activitats pràctiques i casos que es desenvolupen durant la formació.

Instal·lacions CETT

Al CETT disposes d’un departament amb un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a l'estreta col·laboració del CETT amb les empreses del sector podràs accedir més fàcilment al mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

 • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
 • Una estreta relació amb les principals empreses del sector cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
 • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

 • Definició de les teves fites professionals
 • Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral
 • Accés als principals canals d’investigació i l’accés a moltes oportunitats de pràctiques i laborals
 • Networking i dinamització d’activitats
 • Job Center d’accés exclusiu

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT.

Como a associació d’antics alumnes del CETT, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

 • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
 • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
 • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.