Fotografia de: Open Master Week en turisme i gastronomia | CETT
Universitat de Barcelona

Open Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia

22.02.2022
 
Open Master Week: el teu talent transforma el futur del turisme i la gastronomia

El CETT-UB organitza l’Open Master Week entre el 22 i el 24 de març. Amb el compromís de transformar el futur del turisme i la gastronomia amb la promoció del talent, l’Open Master Week aplega tres jornades en què professionals i acadèmics d’aquests sectors analitzaran en sessions obertes al públic els reptes que afronten aquests àmbits.


Temes, participants i sessions de l’Open Master Week

Les temàtiques que s’hi tractaran són:

  • Dimarts, 22 de març – Transformació digital i innovació al sector hospitality
  • Dimecres, 23 de març – Sostenibilitat, nous valors i reptes dels sector turístic i gastronòmic
  • Dijous, 24 de març – Gestió turística en entorns dinàmics: COVID-19, seguretat i crisi

Cadascun d’aquests dies, de 17.00h a 21.00h, hi haurà xerrades amb experts de renom procedents d'empreses i organismes com Vodafone, ACCIÓ, Ginko i ID Habilidades Comunicativas, entre d'altres.

Les jornades també posaran en valor la importància d’especialitzar-se amb una formació de màster o postgrau per afrontar els reptes laborals del sector amb sessions amb responsables del CETT-UB.

Com seguir les sessions de l’Open Master Week del CETT-UB

Les sessions es podran seguir sempre online a la plataforma Zoom i a algunes d’elles també s’hi podrà assistir de forma presencial a les instal·lacions del CETT-UB.

Per seguir les sessions tant de forma presencial com a distància, cal inscriure-s’hi prèviament.

Dra. Maria del Pilar Leal
Volem que els estudiants i els professionals del turisme i de l’hospitality visionin el futur del sector a partir de les seves conclusions

Dra. Maria del Pilar Leal

Coordinadora Open Master Week
Categories
open master week turisme hoteleria