Fotografia de: Nominació al Premi Europeu de Prevenció de Residus | CETT
Universitat de Barcelona

Nominació al Premi Europeu de Prevenció de Residus

09.02.2015
 
Nominació al Premi Europeu de Prevenció de Residus

L’Hotel Alimara Barcelona, en col·laboració amb Nutrició Sense Fronteres, ha estat nominat al VI Premi Europeu de Prevenció de Residus. El projecte s’anomena “Barcelona comparteix el menjar” i representa un gran front d’acció social per evitar el malbaratament d’aliments. L’ONG Nutrició sense fronteres ha impulsat aquesta iniciativa solidària on s’hi han adherit 12 hotels, 15 empreses alimentàries i 12 entitats socials de la capital catalana. L’Hotel Alimara té un paper rellevant en aquesta campanya; tots els excedents d’aliments que té són recollits per l’ONG que els aprofita sota unes condicions de seguretat alimentàries òptimes.

L’Hotel s’encarrega de congelar els aliments que hagin sobrat i els envasa al buit per tal que després es puguin redistribuir. El projecte on participa l’Hotel Alimara ha estat nominat per l’Agència de Residus de Catalunya que ja ha presentat els cinc candidats catalans que opten al guardó del Premi Europeu de la Prevenció de Residus.

Cal fer esment que la proposta ja va ser presentada el 2014 al Congrés Internacional de Ciutats Educadores, per part de la sotsdirectora de l’Hotel Alimara Barcelona, Eva Viciano. El 27 de maig es comunicarà si finalment la iniciativa ha estat premiada a nivell europeu.

A continuació podeu veure el vídeo de la campanya nominada:

hotel-alimara-video

Per a més informació al web de L’Agència Catalana de Residus cliqueu aquí.

Categories
hotel-alimara-nominacio-agencia-catalana-residus