Fotografia de: Participem al Fòrum Gastronòmic de Girona | CETT
Universitat de Barcelona

Participem al Fòrum Gastronòmic de Girona

10.11.2015
 
Participem al Fòrum Gastronòmic de Girona

Del 15 al 17 de novembre, es celebra a Girona El Fòrum Gastronòmic, el primer congrés de gastronomia amb fira que porta vigent des de 1999.

Aquest espai multidisciplinar, permet al visitant poder disfrutar a la vegada d'un mercat de productes gourmet, una fira on trobar les noves tendencies del sector i sobretot, un context de formació i debat amb un gran nombre d'activitats impartides pels millors professionals del sector.

En aquest sentit, el CETT hi participa a través de visites guiades on els professors acompanyaran als alumnes de Cicles Formatius de Graus Mitjà i Superior (Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració, Tècnic Superior en Direcció de Cuina, Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració) i als alumnes de primer curs del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

D'altra banda, també col·laborarem amb un stand on diferents empreses promocionaran els seus productes gourmet. Entre altres, hi participen Casa Riera Ordeix, Mas Mercè, Masdeu, Atroca, Augustus Forum, Ràfols, Chocolaterie de l'Òpera, Caviar Nacarí, Artipasta i Collverd. Els professors Oscar teixidó i Guillermo Vives juntament amb diferents alumnes, faran el servei i les elaboracions culinàries de tots els seus productes.

Enguany, el protagonista principal d'aquesta edició serà l'arròs; que serà el leitmotive de les diferents ponències i activitats (podeu consultar el programa aquí). Det fet, aquest producte disposarà d'una zona pròpia: l'Espai Arròs; on els assistents podran degustar gran varietat d'arrossos.

Si aquesta vegada no hi podeu anar, el novembre del 2016 teniu una altra oportunitat a Barcelona.

Fotografia de: Participem al Fòrum Gastronòmic de Girona | CETT

També, hi tindrà lloc la reunió del Comitè General del CREG'16 (Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016), que tindrà lloc el proper dia 16 de novembre, a les 10 del matí en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, per presentar les accions que es portaran a terme aquest any.
La reunió serà a la Sala Petita de l'Auditori Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona: Passeig de la Devesa, 35, 17001 Girona.

Categories
forum gastronòmic girona arròs gourmet fira tallers gastronomia cuina