Fotografia de: Cuinem els plats del concurs ”El Plat Favorit dels Catalans” de la revista CUINA | CETT
Universitat de Barcelona

Cuinem els plats del concurs ”El Plat Favorit dels Catalans” de la revista CUINA

21.09.2016
 
Cuinem els plats del concurs ”El Plat Favorit dels Catalans” de la revista CUINA

Fins a 1.136 plats tradicionals catalans estan recollits al receptari de cuina catalana més extens que s'ha publicat mai, el 'Corpus culinari català'. Però segur que hi ha algun plat que destaca d'entre la resta. La revista CUINA es pregunta, quin? Per això ha posat en marxa el concurs ”El Plat Favorit dels Catalans”, en què tothom podrà votar per escollir el plat preferit dels catalans. Aquesta acció es fa en el marc de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, el títol concedit al nostre país en reconeixement de la importància de la nostra cuina i els nostres productors agroalimentaris.

La tria es pot fer entre 20 plats finalistes, -els que representen amb més nitidesa el territori, la tradició culinària i la singularitat del nostre receptari- després de la difícil selecció del comitè d'experts format per la xef Carme Ruscalleda, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, el codirector de Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, i el director de la revista CUINA, Josep Sucarrats.

Els 20 plats que apareixen a les fotografies han estat cuinats i preparats per l’Escola Universitària CETT-UB, i han estat fotografiats a les instal·lacions del seu Campus. D’aquesta manera el CETT-UB col·labora amb aquesta iniciativa gastronòmica i cultural.

Podeu votar el vostre plat preferit fins el 29 de setembre aquí on trobareu la galeria d'imatges dels 20 plats finalistes. Podeu emetre un vot cada hora. El dia 30 se sabran els 8 plats finalistes, i es podran continuar votant, però els que vagin perdent vots s'aniran eliminant setmana rere setmana. El resultat definitiu es revelarà el dilluns 24 d'octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. A més, se sortejaran centenars de premis entre tots els usuaris que participin amb les seves votacions.

Us animem a tots a participar al concurs!!!

Categories
concurs gastronomia cuina CETT CETT-UB revista CUINA receptari català turisme