Fotografia de: Els alumnes de Direcció d’esdeveniments participen a l’esdeveniment esportiu “Neda el Món Zoggs Illes Medes” | CETT
Universitat de Barcelona

Els alumnes de Direcció d’esdeveniments participen a l’esdeveniment esportiu “Neda el Món Zoggs Illes Medes”

04.11.2016
 
Els alumnes de Direcció d’esdeveniments participen a l’esdeveniment esportiu “Neda el Món Zoggs Illes Medes”

Per segon any consecutiu, els alumnes del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques de l’especialitat en Direcció d´Esdeveniments participen en la logística i control de l’esdeveniment esportiu “Neda el Món Zoggs Illes Medes”, organitzat per l’empresa Neda el món, de Carles Caballé, CEO de l’empresa i professor del Màster.

Enguany se celebra la setena edició d’aquesta jornada, que tindrà lloc el diumenge 6 de novembre. La travessia Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3 és una travessia solidària, on el 100% dels beneficis de la travessia van destinats a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada als malalts d’ictus i de lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Neda el Món organitza com cada any un gran repte en un entorn natural espectacular i altament protegit. Des del Comitè d’RSE del CETT us volem animar a participar-hi mitjançant el "Casquet Zero". Per tots aquells que vulgueu col·laborar amb la causa solidària de la Marató de TV3, podeu comprar per només 20€ el casquet de la Marató de TV3 aquí. El 100% de l’ingrés en "Casquet Zero" s'ingressarà automàticament al compte de la Marató de TV3.

Categories
Marató TV3 CETT-UB CETT Esdeveniments Neda el Món Casquet Zero