Fotografia de: Bacallà d'Islàndia organitza un concurs al CETT amb un viatge com a premi | CETT
Universitat de Barcelona

Bacallà d'Islàndia organitza un concurs al CETT amb un viatge com a premi

07.11.2016
 
Bacallà d'Islàndia organitza un concurs al CETT amb un viatge com a premi

Són vàries les activitats que hem realitzat junt amb Bacallà d’Islàndia, però cap com aquesta.

Aquest més de novembre, Bacallà d’Islàndia ha convocat un concurs al CETT, entre els alumnes de 3r de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i de 2n de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, en el què el premi és un viatge a Islàndia amb totes les despeses incloses, de la mà d’Islandsstofa.

Fins el 9 de novembre, els alumnes finalitzadors prepararan una tapa amb una premisa “el Bacallà d’Islàndia haurà de ser l’element principal”.

Les tres millors elaboracions es comunicaran el divendres dia 11 i competiran pel viatge en la final que es celebrarà al Campus CETT-UB el proper dimarts 15 de novembre.

Paral·lelament, tindrà lloc la jornada El secret del Bacallà d'Islàndia” a Coocció,  on Isabel Lugo participarà a la jornada, juntament amb Mario Cañizal, expert en foodservice i mercats, i amb la presència de representants de les empreses associades al projecte Bacallà d'Islàndia, així com de Promote Iceland. 

Sort a tots els participants al concurs!

------------------------

Carlos Hidalgo, alumne de 3r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració ha estat el guanyador del viatge a Islàndia amb el plat “Bacallà fumat amb escalivada i merenga d’all”.

Categories
bacallà bacallà d'islàndia islàndia viatge CETT gatsronomía