Fotografia de: La VI Tapa Solidària aconsegueix reunir 25.000 euros | CETT
Universitat de Barcelona

La VI Tapa Solidària aconsegueix reunir 25.000 euros

07.02.2017
 
La VI Tapa Solidària aconsegueix reunir 25.000 euros

La VI campanya solidària de La Tapa Solidària ha sumat 25.000 euros, que serviran per ajudar a més de 330 mares i infants del Casal dels Infants.


Divendres, 3 de febrer, es va celebrar l’acte de cloenda de la campanya al restaurant Arola de l’hotel Arts, al que va assistir Míriam Blázquez, professora en Gestió de Restauració de l’Escola Tècnica Professional.

De nou, l’Aula Restaurant CETT ha participat en aquesta iniciativa, sent un dels 80 restaurants de Barcelona i de tota Catalunya que s’han sumat a la campanya. Tots aquests han inclòs una tapa solidària a la seva carta i han destinat 0,50 cèntims de la seva venda al Casal dels Infants, pel projecte maternoinfantil “Vincles” amb l’objectiu d’ajudar a famílies en desigualtat d’oportunitats, en concret a mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat.

En total gairebé 45.000 persones han tastat les tapes solidàries i més de 3.300 han seguit la iniciativa a les xarxes socials. Aquest compromís social, que enguany arriba a la sisena edició, es tradueix en oportunitats per canviar la realitat d’aquells qui més ho necessiten.

Categories
Tapa Solidària Aula Restaurant CETT gastronomia turisme CETT Casal dels Infants