Fotografia de: El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona visita el CETT | CETT
Universitat de Barcelona

El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona visita el CETT

04.05.2017
 
El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona visita el CETT

El Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona, l’Hble. Sr. Salem Rashed Alowais, ha visitat el CETT, on també ha participat en una sessió, com a ponent, al Màster Event del CETT.

La Dra. Maria Abellanet i Meya, directora general i consellera delegada del Grup CETT, i el Dr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB, van rebre al Cònsol a la seva arribada al Campus.

Després d’una visita per les instal·lacions del Campus, l’Hble. Sr. Salem Rashed Alowais, Cònsul dels Emirats Àrabs Units a Barcelona, va participar en una sessió del Màster Event del CETT, en una entrevista-diàleg introduïda i contextualitzada pel professor de l’EUHT-CETT, Xavier Albarracin, sobre els "Nous Mercats Emergents; el cas d'Emirats Àrabs", per parlar de primera mà de la política turística d'aquest país, així com contextualitzar-nos i situar-nos en punt de partida per reflexionar sobre les oportunitats i reptes del desenvolupament turístic dels Emirats Àrabs, tant com a país receptor com a emissor de turisme.

Categories
CETT CETT-UB turisme Emirats Àrabs Units Màster Event Màster turisme internacional