Fotografia de: El CETT participa a la nova edició del Saló Alimentaria Barcelona 2018 | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT participa a la nova edició del Saló Alimentaria Barcelona 2018

19.04.2018
 
El CETT participa a la nova edició del Saló Alimentaria Barcelona 2018

El dilluns 16 d’abril es va donar tret de sortida a la nova edició d’Alimentaria 2018, el saló internacional de referència de la indústria alimentaria.

Al llarg de 4 dies més de 150 alumnes i part del professorat del CETT han participat en les diverses activitats que s’han organitzat en el marc d’Alimentaria Experience, Hub Alimentaria, Hostelco i també han estat presents en els diferents tallers demostratius duts a terme per part de les diferents empreses col·laboradores del CETT.

Un aspecte a destacar va ser la demostració que el passat dimarts 17 d’abril, el professor del CETT, Òscar Teixidó, va dur a terme a l’estand de Makro en el qual va ensenyar al públic com tractar el xocolata dins de la cuina.

Els alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Cicles Formatius de Grau Superior van poder col·laborar en els diferents showcookings de la mà dels millors xefs i estrelles Michelin com és el cas de la Carme Ruscalleda, Andoni Aduriz, Paolo Casagrande o Fina Puigdevall.

Entre les empreses col·laboradores en les quals els alumnes hi van ser presents destaquen Triticum, Càrnia, Catalonia Gourmet, La Menorquina, Prodeca, Luxury Spain, entre d’altres.

A més, els alumnes de Turisme també han participat a Alimentaria Hub, on han pogut viure també aquesta experiència donant suport a l’organització d’un esdeveniment tan rellevant com aquest.

Uns dies molt intensos i especials que esperem poder tornar a viure a Alimentaria 2020.

Categories
Alimentaria Saló Fira CETT Campus CETT Gastronomia Turisme