Fotografia de: "App Som-hi" guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT | CETT
Universitat de Barcelona

"App Som-hi" guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT

12.07.2018
 
"App Som-hi" guanya el Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT

El projecte "App Som-hi" és el mereixedor del Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior de l'ETP-CETT del curs 2017-2018 convocat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT.

App Som-hi, creat pels alumnes del Cicle Superior en Agències de Viatges i Organització d’Esdeveniments, Ester Amigó, Bruno Ayres i Andrea Fernández, i tutoritzat per Marta Oliva, és una aplicació mòbil de rutes que opera a Catalunya inspirada en els coneguts programes televisius d'aventures i superació Pekín Express i Ninja Warriors, i la empresa de viatges Waynabox. L'aplicació, en format macro gimcana itinerant pels llocs més emblemàtics de la geografia catalana, té en compte la sostenibilitat i la cultura i porta la diversió com emblema.

El jurat, reunit ahir dimecres 11 de juliol de 2018 al Campus CETT-UB i format per Manel Bassols, Director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT; Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional (ETP) i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB; i Emma Pla, Professora de l’Escola Universitària i Coordinadora del Màster en Innovació de la Gestió del Patrimoni Gastronòmic del CETT-UB, va decidir atorgar el premi a aquest innovador i original projecte.

Els altres projectes candidats a guanyar el premi i presentats ahir davant del jurat van ser:

Tower Hotel, dels alumnes de Cicle Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics Lara Asad, Patricia Martínez i Pau Martínez.

Hotel Krisàlida, de les alumnes de Cicle Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics Thalissa Meerwijk, Susanna Maldonado, Aida Ruiz i Maria Teresa Aguilar.

La Fundació Gaspar Espuña-CETT, com a entitat d’interès social, convoca els premis per impulsar la formació, la investigació i el coneixement en el sectors del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia entre els alumnes de l’ETP-CETT.

L’entrega dels premis tindrà lloc a l’octubre coincidint amb l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic del CETT-UB 2018-2019.

Tota la informació sobre els premis i les bases de 2018 en aquest enllaç.

Categories
Campus CETT-UB CETT Fundació Gaspar Espuña-CETT Premi al Millor Projecte Final de Cicles Formatius de Grau Superior Turisme Hoteleria Gastronomia