Fotografia de: L'alumna del CETT Laia Sebastià guanya el concurs de Makro 'Escoge a tu pinche'! | CETT
Universitat de Barcelona

L'alumna del CETT Laia Sebastià guanya el concurs de Makro 'Escoge a tu pinche'!

10.10.2018
 
L'alumna del CETT Laia Sebastià guanya el concurs de Makro 'Escoge a tu pinche'!
L'alumna del CETT Laia Sebastià, de 2n curs de Tècnic Superior en Direcció de Cuina, va proclamar-se ahir, 9 d'octubre, guanyadora del concurs de Makro 'Escoge a tu pinche'. La competició es va dur a terme dins del magnífic marc de la 20ena edició de San Sebastián Gastronomika.

El plat amb el que Laia Sebastià va seduir al jurat va ser Salmonete con celerí a la sal, el qual va elaborar amb l'ajuda de Begoña Rodrigo, propietària i xef del restaurant La Salita a València i guanyadora de la primera edició celebrada al 2013 del programa Top Chef.

Els altres finalistes d'aquesta edició han estat:

  • Cristina Campos, estudiant de l'Escola d'hosteleria i turisme Fuenllana a Madrid, ha elaborat “Soldaditos de pavía líquidos y escalivada con pimientos” acompanyada de l'Aurelio Morales, del restaurante Cebo (Madrid) amb una estrella Michelin.
  • Emilio Álvez, de l'Escola d'hosteleria Calvià a Mallorca, ha elaborat el plat  “Cordero con membrillo y crema de coliflor” amb l'ajuda de la Maria Salinas, del restaurant María Salinas de Mancor de la Vall a Mallorca.
  • Ignacio Padín, alumne de Le Cordon Bleu, ha elaborat “Cremoso de celerí, migas castellanas y una perdiz en dos texturas” juntament amb l'Enrique Pérez del restaurant El Doncel (Guadalajara) amb una estrella Michelin.

Enhorabona Laia!
Categories
CETT Laia Sebastià Cuina Gastronomia Makro Escoge a tu pinche San Sebastián Gastronomika Tècnic Superior de Direcció de Cuina