Fotografia de: Us presentem l'equip del CETT-UB per l'EMCUP 2019! | CETT
Universitat de Barcelona

Us presentem l'equip del CETT-UB per l'EMCUP 2019!

23.10.2018
 
Us presentem l'equip del CETT-UB per l'EMCUP 2019!

La 11ena edició de l'European Mise en Place Cup (EMCup) tindrà lloc del 17 al 18 de febrer de 2019 a Maastricht, Holanda. Per segon any, el Campus CETT-UB hi estarà representat per un equip d'estudiants format per quatre alumnes de 4rt de Grau de Turisme:

MARCEL VERDAGUER

MIREIA MONTOLIO

MARTA BALAGUER

PAULA GÓMEZ

L'EMCup és una competició europea d'escoles d'hoteleria de referència, la qual es porta a terme mitjançant varies fases i té com a objectiu principal que els estudiants participants marquin la diferència amb la seva visió i idees. Aquests, són desafiats per la competició a pensar sobre un tema de la vida real que se'ls planteja, per debatre i compartir les visions i postures amb els altres participants, i construir així relacions amb professionals del sector. El tema d'enguany pel que els alumnes hauran de presentar la seva candidatura és #GetRealEducation.

Properament donarem a conèixer les comptes que crearan a les xarxes socials per a que pugueu seguir tot el seu treball. Us deixem aquí una imatge de la seva primera reunió d’equip amb el professor LLuc Guarro, i la Directora de Career Services, Melissa Torres, coaches de l'equip per la competició.

Fotografia de: Us presentem l'equip del CETT-UB per l'EMCUP 2019! | CETT
Categories
EMCUP 2019 CETT Campus CETT-UB Grau de Turisme Hoteleria competició