Fotografia de: Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT! | CETT
Universitat de Barcelona

Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT!

08.02.2019
 
Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT!

Els alumnes del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques us conviden a formar part d’un projecte molt especial en el que estan treballant des de fa mesos, el Restaurant Pop Up del CETT.

El projecte, que es durà a terme els dies 5, 7 i 8 de març de 2019 al Campus CETT-UB, es tracta de tres sopars gastronòmics elaborats i servits pels mateixos alumnes, i els beneficis dels quals aniran destinats íntegrament a la causa benèfica que ells decideixin.

Us presentem els tres pop up que es realitzaran perquè us apunteu al o als que més us agradin, la inscripció està oberta al públic i les places són limitades! Teniu temps fins el 22 de febrer per apuntar-vos, recordeu que per a formalitzar la reserva serà necessari fer el pagament previ.

També us animem a seguir-los a les xarxes socials que han creat perquè no us perdeu detall de tot el que s’està coent al restaurant Pop Up!

Dimarts 5 de març | 20 a 22h

MENÚ INTERACTIU: TRENCA’T EL CAP

Un model de menú gastronòmic interactiu format per 6 plats on el client sempre té alguna participació en cadascun d’ells. Aquests seran presentats com a capítols d'un procés creatiu gastronòmic: els ingredients, combinacions, tècniques, equilibri, emplatat i missatge. L'objectiu és que el client, de perfil foodie i no professional de cuina, aprengui i es diverteixi menjant.

Lloc: Aula B018 (recepció a les 19:30h)

Comensals: 22 pax

Preu: 45 €

Reserves: A l'enllaç

Instagram: @trencatelcap

Fotografia de: Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT! | CETT


Dijous 7 de març | 21 a 22:45h

LA FLAUTA MÀGICA

Un esdeveniment gastronòmic de caràcter fantàstic que té l’obra de Mozart ‘La flauta Màgica’ com a tema central. A través del qual el comensal pot deixar anar la seva imaginació gaudint d’un menú degustació acompanyat de teatralitat, escenografia i música.

Lloc: Aula Restaurant (recepció a les 20:30h)

Comensals: 25 pax

Preu: 55 €

Reserves: laflautamagicapopup@gmail.com

Telefono: +34 682 45 4021

Instagram: @Fantasiapopup

Twitter: @fantasiapop

Fotografia de: Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT! | CETT


Divendres 8 de març | 19:30 a 23h

NATURA LAPSA

Menú degustació amb maridatge inclòs.

Natura Lapsa ve del llatí i significa naturalesa caiguda. És la condició en la que van acabar els humans després de que Adán i Eva van cometre el pecat original. Es va escollir aquest títol perquè el nom fa referència a la tendència constant dels humans de pecar. En aquesta línia, el pop up va sobre el pecat, caure en la temptació i deixar-se portar.

Lloc: Aula Restaurant (recepció a les 19:30h)

Comensals: 25 pax

Preu: 42 €

Reserves: natura.lapsa@gmail.com

Instagram: @natura_lapsa

Facebook: @natura lapsa

Fotografia de: Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT! | CETT  

Categories
Campus CETT-UB CETT Pop Up Cuina Gastronomia Grau de Ciencies Culiàries i Gastronòmiques