Fotografia de: L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi | CETT
Universitat de Barcelona

L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi

11.04.2019
 
L'alumne Jairo Toapanta guanya el 1er premi de Pastisseria Bartolomeo Scappi

Aquesta setmana els estudiants de 3r curs de TCGR, Jairo Toapanta i Ferran Herrera han representat el CETT en l’edició 2019 del concurs internacional que organitza l’Istituto d’Istruzione Superiore Bartolomeo Scappi a Castel San Pietro Terme, Bolonya. En Jairo Toapanta s’ha proclamat guanyador del 1er premi de pastisseria, enhorabona Jairo!

Els organitzadors, així com la majoria d’escoles participants, pertanyen a l’Associació Europea d’Escoles d’Hoteleria (AEHT) a la que el CETT es va adherir en 2015.

A més de participar en les competicions de Pastisseria i Cocteleria respectivament, Jairo Toapanta i Ferran Herrera, que han estat acompanyats pel professor i Cap de Cuina de l'Escola Tècnica Professional, Oscar Teixidó, han dissenyat una petita mostra de la cuina catalana en el context de l’esdeveniment "Very Slow Italy – Fiera di primavera della Città Slow”, organitzat per l’Ajuntament de Castel San Pietro i el patrocini de la Ciutat Metropolitana de Bolonya, Regió Emilia-Romanya, i la col·laboració de comerciants i empreses locals.
Categories
Campus CETT-UB CETT alumnat ETP Cuina Pastisseria Gastronomia Concurs Internacional