Fotografia de: Cinc alumnes del CETT guanyen el premi Amadeus for Developers de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal | CETT
Universitat de Barcelona

Cinc alumnes del CETT guanyen el premi Amadeus for Developers de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal

29.06.2021
 
Cinc alumnes del CETT guanyen el premi Amadeus for Developers de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal

Cinc estudiants de Grau de Turisme i de Màster de Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT han guanyat el premi Amadeus for Developers a la millor solució tecnològica de la hackató Miro in Cube amb el projecte Slowcal. Les integrants de l’equip – Despoina Vlachou, Manal Errabih, Nguyen Phuong Thanh Le, Sofia Mikaela Mateos i Thi Thu Trang Nguyen– han presentat aquest dilluns la seva proposta, una aplicació i un espai web pensats per connectar els residents i els turistes amb negocis sostenibles de la ciutat de Barcelona, davant d’un jurat internacional al 4YFN del Mobile Congress.

La hackató Miro in Cube és un concurs d’innovació turística que ha tingut la resiliència del sector com a temàtica principal en la seva IV edició. La competició ha tingut lloc aquest cap de setmana de manera simultània a Perpinyà, Barcelona i Palma. Els participants han treballat en en equip durant 56 hores per desenvolupar una oferta de producte o de serveis amb l’objectiu d’afavorir la creació de projectes sostenibles innovadors que responguin a problemàtiques reals i concretes. En el cas de l’equip del CETT, Slowcal va quedar en segona posició entre les propostes presentades a Barcelona, la qual cosa els ha permès arribar a la fase final del 4YFN del Mobile Congress.

Miro in Cube ha comptat amb el CETT com a partner estratègic i l’Hotel Alimara Barcelona com a espai que ha acollit la fase de selecció de projectes a Barcelona.

Categories
cett turisme alimara