L'Aula Restaurant del CETT inclosa en la Guia de Restaurants de l'Ajuntament de Barcelona
11.05.2012
.jpg?maxwidth=1024&as=webp)
L'Ajuntament de Barcelona ha presentat aquest dijous el llibre 'Restaurants de Barcelona', escrit pel periodista Julià Peiró i editat pel mateix consistori, que recull una selecció de 257 restaurants representatius de l'oferta gastronòmica de la capital catalana. L'Aula Restaurant del CETT apareix a la plana 25 de la guia.
L'obra, de 279 pàgines i escrita en català, castellà i anglès, s'ha llançat amb una primera tirada de 1.500 exemplars a un preu de 40 euros cadascun, i té un pròleg de l'alcalde, Xavier Trias; del regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, i del propi autor, qui indica que selecció s'ha fet d'acord amb les aportacions ciutadanes a través d'internet.
La relació d'establiments es presenta ordenada per ordre alfabètic i d'acord amb catorze temàtiques --entre les quals hi ha cuina catalana, de mercat i creativa--, i conté fotografies detallades de l'interior de cada restaurant.
L'obra, de 279 pàgines i escrita en català, castellà i anglès, s'ha llançat amb una primera tirada de 1.500 exemplars a un preu de 40 euros cadascun, i té un pròleg de l'alcalde, Xavier Trias; del regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, i del propi autor, qui indica que selecció s'ha fet d'acord amb les aportacions ciutadanes a través d'internet.
La relació d'establiments es presenta ordenada per ordre alfabètic i d'acord amb catorze temàtiques --entre les quals hi ha cuina catalana, de mercat i creativa--, i conté fotografies detallades de l'interior de cada restaurant.
Font. Ajuntament de Barcelona