Fotografia de: Participació del CETT-UB al concurs internacional 2021 STR & CONPEHT | CETT
Universitat de Barcelona

Alumnes del CETT-UB porten Barcelona al concurs internacional 2021 STR & CONPEHT

09.11.2021
 
Alumnes del CETT-UB porten Barcelona al concurs internacional 2021 STR & CONPEHT

Un conjunt d’alumnes del Grau de Turisme en l’especialitat de Direcció Hotelera del CETT-UB, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy participarà a la competició universitària internacional 2021 STR & CONPEHT, que se celebrarà de manera virtual el 17 de novembre. L’equip està format per Neus Mendoza, Dayma Albella, Joaquín Fernández i Neruh González amb la direcció dels professors del Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració (GRATIR).

La prestigiosa consultora internacional STR, que proporciona dades de competitivitat al sector, anàlisi i informació dels mercats a sectors internacionals de la indústria hotelera, organitza la X edició del concurs amb la voluntat de premiar les habilitats de l’alumnat a l’hora de fer un estudi de mercat a partir de dades reals del sector i donar-los l’oportunitat de demostrar els seus coneixements a la comunitat universitària i professionals del sector.

Dades del sector turístic de Barcelona

Durant el procés, els participants aprendran a fer un estudi de mercat real, utilitzant les dades del sector turístic i hoteler que proporciona la mateixa consultora americana, analitzaran les dades del turisme i l’hoteleria i hauran de presentar el cas davant del jurat, format per experts del sector. En el cas del CETT-UB, l’alumnat centrarà el seu projecte en la ciutat de Barcelona.

L’equip guanyador, que es donarà a conèixer el 18 de novembre, serà premiat amb una dotació econòmica i els tres finalistes rebran un reconeixement. A través de la participació de l’alumnat en competicions de referència, el CETT-UB impulsa la formació pràctica i l’aplicació dels coneixements adquirits a la realitat del sector.