Fotografia de: Oferta de mobilitat internacional del CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT-UB mostra la seva oferta per estudiar i formar-se a l’estranger a la jornada Go Abroad

22.11.2021
 
El CETT-UB mostra la seva oferta per estudiar i formar-se a l’estranger a la jornada Go Abroad

El CETT-UB va mostrar a l’alumnat tota l’oferta de mobilitat acadèmica i professional a la jornada Go Abroad divendres de la setmana passada. Xerrades orientatives, una fira amb presència d’universitats internacionals i els testimonis d’estudiants que han viscut experiències acadèmiques i formatives a l’estranger han conformat el programa.

Les sessions informatives han detallat les possibilitats de mobilitat acadèmica, de pràctiques, dobles graus, etc. que el CETT-UB ofereix. La fira ha aplegat estands d’universitats internacionals i taules on antics i actuals estudiants del CETT que han viscut o estan vivint experiències a l’estranger han explicat el seu cas a possibles interessats.

Acords amb universitats i empreses internacionals

L’aposta per la internacionalització està arrelada al CETT-UB i les xifres així ho demostren:

  • 80 estudiants del CETT-UB es formaran a l’estranger durant aquest curs. Això és possible gràcies als acords que el CETT-UB té amb 52 universitats de 28 països a 5 continents.
  • També existeix la possibilitat de fer pràctiques a l’estranger: en els darrers cinc cursos, 119 alumnes han fet pràctiques en 79 empreses de 30 països.
  • En paral·lel, el CETT és també un pol d’atracció d’alumnat internacional. El curs passat, 368 estudiants de 54 països van formar-se al campus de Barcelona.

La jornada Go Abroad s’ha tornat a celebrar de forma presencial després que el curs passat fos en línia a causa de la pandèmia de la COVID-19.