Fotografia de: Celebració de la Final del Concurs de Tapes Sabor Español | CETT
Universitat de Barcelona

Celebració de la Final del Concurs de Tapes Sabor Español

24.04.2013
 
Celebració de la Final del Concurs de Tapes Sabor Español

 

Miquel Alimentació Grup posa en marxa el Segon Concurs de Tapes Sabor Español, amb una de les seves marques més reconeguda com a protagonista. Un certamen dirigit  a l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del CETT en el qual es pretén premiar la seva creativitat.

 

El concurs va tenir lloc el dia 24 d’abril, a les 16.00 hores, a l’Escola d’Hoteleria CETT, a Barcelona, i va comptar amb un jurat de prestigi que es va encarregar de valorar les creacions dels  joves cuiners, en total 6 finalistes de la pre-selecció que es va fer de 27 aspirants als premis.

 

Les bases i dinàmica de la competició són molt senzilles. Els participants tindran una hora per elaborar sis unitats d’una tapa, que ha de tenir com ingredient principal un producte de la marca Sabor Español. Tots els ingredients són subministrats per Miquel Alimentació el dia del concurs.

 

Un cop elaborada la tapa, cada concursant va haver de presentar oralment i per escrit el procés de l’elaboració de la mateixa, que posteriorment va ser à degustada pels membres del jurat, format per:

- Paco Pérez: Chef del restaurant Enoteca de Barcelona (2 estrelles Michelin) i Miramar de Llançà (2 estrelles Michelin).

- Pere Tàpies: Cantautor, gastrònom i conductor del programa gastronòmic Tàpias variades de Catalunya Ràdio.

- Xavier Alba: Director del Restaurante Tickets

- Xanty Elías: Xef del restaurant Acanthum (Huelva), presentador de programes de cuina i col.laborador de Miquel Alimentació Grup.

- Lluís Periañez: Director nacional de Recursos Humans  i Corporatiu de Miquel Alimentació.

 

Els criteris que van tenir en compte per decidir el guanyador es resumeixen en Presentació, Sabor i Creativitat.

 

Els premis pels guanyadors són:

  • Primer classificat: un cap de setmana a la Costa Brava i un sopar al restaurant Miramar (dues estrelles Michelin) per a dues persones.
  • Segon classificat: un sopar al restaurant Enoteca (dues estrelles Michelin) per a dues persones.
  • Tercer classificat: un sopar al restaurant Tickets per a dues persones.

 

 La primera classificada va ser: Alba García amb la creació "Tapa Nova coca recapte".

Miquel Alimentació Grup
Amb un 100% de capital nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d’euros, centra la seva activitat majorista mitjançant la seva línia de 56 cash & carry "Gros Mercat"; a la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service", la línia d’Importació i Exportació, i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdores. Miquel Alimentació Grup, també compta amb una cadena de prop de 700 supermercats amb les ensenyes SPAR i SUMA.

 

 

 

Categories
Concurs de Tapes Sabor Español Gastronomia