Oberta la convocatòria de la 38a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona

07.12.2022
 
Oberta la convocatòria de la 38a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona

Ja està oberta la convocatòria per presentar candidatures a la 38a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona. Organitzats per la CETT Fundació i el CETT amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona, els guardons reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aportin una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.


Categories

Les categories a concurs són:

  • Through Experiences: per als productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d’organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i/o motivacional en el seu públic o usuari.
  • Through Digitalization: per a estratègies i/o accions específiques, així como nous models de negoci, que posen en valor l’aposta de les organitzacions en l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital per incrementar la seva competitivitat i eficiència, amb l’objectiu de millorar el valor afegit aportat als clients i la seva experiència d’usuari.
  • Through Sustainability: per a estratègies i/o accions concretes que evidencien el compromís de les organitzacions amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa. Aquest guardó serà atorgat conjuntament amb l’Organització Mundial de Turisme, que participa en el jurat final.
  • Through Research: per a la recerca aplicada portada a terme tant des de l’àmbit acadèmic com des de l’empresarial, d’aquells estudis i/o accions concretes que ajudi a donar resposta als reptes que afronta el sector.

Fora de concurs, hi ha les següents categories:

  • CAT: coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme), el premi posa el focus en la comunicació clara expressada en català, on es valora la correcció del llenguatge i el bon ús que se’n fa.
  • CETT estudiants: entre totes les candidatures presentades a concurs, els estudiants del CETT atorguen un premi a la que aconsegueix la majoria dels seus vots.
  • Mass media: es premia un mitjà de comunicació que hagi contribuït de forma destacada a la promoció turística, hotelera i/o gastronòmica.
  • CETT especial: s’atorga aquest guardó a aquelles persones o organitzacions que, per la seva contribució i dedicació a favor del sector, siguin mereixedores d’aquesta distinció especial.
  • Els 3 Pioners de la CETT Fundació: la CETT Fundació lliura el seu premi Els 3 Pioners. El premi, creat conjuntament per la Fundació Jordi Comas Matamala, la CETT Fundació i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han sigut precursores i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi Els 3 Pioners.

Jurat i entrega de premis

El jurat dels Premis CETT Alimara està format per representants d’organitzacions del sector turístic, hoteler i gastronòmic a més dels experts docents i investigadors dels Grups de Recerca del CETT-UB.

El jurat atorgarà tres premis per a cada categoria a concurs. També podrà declarar deserta alguna categoria si considera que les candidatures no compleixen els requisits suficients per ser premiades.

L’entrega dels premis es farà a l’Hotel Alimara de Barcelona en La Nit dels Alimara el 23 de març de 2023.