Nova edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat

03.01.2022
 
Nova edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat

El CETT i CETT Fundació organitzen la XVI edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat. La iniciativa reconeixerà els millors treballs de recerca (TDR) dels alumnes de batxillerat de Catalunya que tractin els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia i d’altres sectors afins.


Qui pot participar-hi?

Qualsevol alumne de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia o d’altres sectors afins en el curs acadèmic 2021-2022.

Premis

Es reconeixen els tres millors treballs de recerca. Els premis inclouen ajudes econòmiques per als estudis que el vencedor decideixi cursar a més d’eines electròniques per a la docència i xec regals per a material educatiu per al tutor del treball i el centre educatiu de l’estudiant, respectivament.

Com s’hi pot participar?

Caldrà omplir un formulari de participació. La data límit per fer-ho és el 28 de març de 2022.

Suport als premis

Els Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat estan patrocinats per la Residència Àgora BCN i tenen el suport de l'Agència Catalana de Joventut, el Departament d’Ensenyament, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona.