Notícies
Resultats
“Les empreses demanen tècnics de màrqueting especialitzats en turisme”
Gemma Albors, coordinadora del Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística El CETT ofereix el Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística . Aquesta formació permet aprendre les tasques específiques de màrqueting i publicitat de les empreses i organitzacions turístiques, un dels àmbits amb més sortides laborals del sector. Gemma ...
Llegir totTurisme i metavers, anàlisi de Joan Ramon Blaya
El director de programes de digitalització i innovació del CETT-UB, Joan Ramon Blaya , analitza la relació entre el metavers i el sector turístic en un article a Via Empresa . Blaya assegura que en el context digital “el turisme pot tenir una bona oportunitat per reinventar-se” en una “una nova realitat (virtual)” com el metavers. Característiques del metavers En l’article, el director de...
Llegir totEl CETT analitza el futur del turisme en un reportatge de TVE
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , és una de les persones entrevistades al reportatge ‘¿Quin turisme volem?’, emès al programa Para Todos La 2 , de TVE, aquest cap de setmana. L’espai analitza com ha de ser del futur del turisme després de la pandèmia amb la sostenibilitat i el model econòmic com a eixos del debat. En el reportatge, la CEO del CETT destaca: "La pandèmia h...
Llegir totNeix el Consell Acadèmic del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística amb la participació del CETT-UB
El Centre d’Excel·lència en Innovació Turística (CoE in Tourism Innovation) ha celebrat aquest dimecres la reunió constitutiva del seu Consell Acadèmic. L’òrgan està format per les principals institucions universitàries de Catalunya especialitzades en formació i recerca en turisme des de diferents disciplines, entre les quals hi ha el CETT-UB. A més del CETT-UB, hi són presents la Universita...
Llegir totEl CETT participa a la reunió de l'Assemblea General de l'OMT
La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero , han assistit a la 24a reunió de l’ Assemblea General de l’Organització Mundial de Turisme (OMT). Celebrada aquesta setmana a Madrid, la trobada ha aplegat més de 1.000 participants, entre els quals hi havia ministres de turisme i representants d’organitzacions internacionals i del s...
Llegir totArticle del Dr. Daniel Imbert-Bouchard sobre els ‘city breaks’ a ‘El Periódico’
El coordinador del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística de les Destinacions Urbanes del CETT-UB, el Dr. Daniel Imbert-Bouchard, ha publicat aquest dimarts un article sobre els city breaks a Barcelona a El Periódico . A la peça, Imbert-Bouchard destaca que, si l’evolució de la COVID-19 ho permet, “Barcelona es pot reafirmar com a destinació de city break ”. Catedral i plaça del ...
Llegir totEl Terres CETT mostra casos d’èxit de campanyes de turisme audiovisual
L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres el Terres CETT . Es tracta d’una proposta emmarcada en el Terres Lab, congrés coorganitzat pel CETT-UB explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques. En la trobada s'han mostrat els següents casos: - Rias Baixas. Deputación de Pontevedra. Esmerarte. Follow your instinct - Andalusia...
Llegir totToni Mascaró, a la Jornada d’Emprenedoria de CETT Fundació: "La disrupció és global i arribarà a tots els sectors"
El fundador i CEO d’eMascaró, Toni Mascaró , assegura que “el coronavirus ha accelerat allò que havia de venir en els propers anys i no tothom estava preparat per afrontar una pandèmia global que ens ha posat en una situació límit”. Mascaró ha fet aquest afirmació en la key note Transformació i innovació en un món disruptiu. Esteu preparats? que ha protagonitzat aquest dimecres a la Jornada d...
Llegir totExperts debaten al Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració els reptes i oportunitats del sector
Investigadors i professionals de referència del sector turístic es reuniran l’11 i 12 de novembre al II Congrés Llatinoamericà d’Investigació en Hoteleria i Restauració , amb l’objectiu d’abordar els reptes i les oportunitats d'aquests àmbits en l’escenari actual i de futur en la cerca d’un sector més competitiu i sostenible . La trobada, que se celebrarà en format virtual, ha estat organitza...
Llegir totParticipació del CETT en la Setmana de l’Alimentació Sostenible i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona
El CETT s’implica en la Setmana de l’Alimentació Sostenibl e i en el Gastronòmic Fòrum Barcelona amb diversos actes els propers dies. Presentacions, taules rodones, àpats, demostracions, tallers i suport tècnic són algunes de les contribucions del CETT en aquests esdeveniments per difondre els valors de l’alimentació sostenible. (Fotografia: @doscucharas) Dimecres, 6 d’octubre - Presen...
Llegir tot