Fotografia de: Graus i cicles del CETT al Saló de l'Ensenyament | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

21.03.2022
 
El CETT explica els seus cicles, graus i màsters al Saló de l’Ensenyament i Futura

El CETT va donar conèixer els seus cicles professionals, graus universitaris, màsters i formació continuada al Saló de l’Ensenyament i Futura celebrats la setmana passada a Barcelona. El centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia ha tingut tres estands en els quals ha ofert tota la informació dels seus estudis a persones interessades a cursar-los.


Estands del CETT

El Saló de l’Ensenyament ha acollit dos estands del CETT. Un d’ells s’ha centrat en les formacions de cicles de turisme, hoteleria i gastronomia. Entre aquestes, hi ha dues novetats per al curs vinent: el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Pastisseria i també el Cicle de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat especialitat turística.

L’altre estand s’ha dedicat als graus universitaris. A més dels de Turisme i de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, s’ha donat a conèixer la novetat del curs vinent, el Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme.

A Futura, el CETT hi ha tingut presència per explicar els màsters, els postgraus i altres formacions d’extensió universitària.


Jornada de Portes Obertes, aquest dissabte

El CETT celebrarà aquest dissabte la Jornada de Portes Obertes. De nou del matí a les dues del migdia, es podrà visitar les instal·lacions del CETT i assistir a sessions informatives dels cicles i graus que s’oferiran el curs vinent. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament.

cicles graus turisme saló ensenyament

Saló de l'Ensenyament i Futura