
Innovació en Pastisseria
Innovació en Pastisseria
-
Durada125h (44h presencials)
-
Data d'iniciDel 12/03 al 30/04
-
Modalitat
-
Llengües
La presentació del curs tindrà lloc el 24 de febrer. Les sessions presencials s'impartiran els dilluns i dimarts, de 16:00 a 20:00 hores. La formació inclou el subministrament d’una jaqueta de cuina, gorra i davantal. És important destacar que es requereix experiència prèvia demostrable en pastisseria o cuina per poder accedir al curs.
Aquest mòdul del Diploma de Pastisseria Gastronòmica, que ara pots cursar en format independent de curs de curta durada, t'aportarà una visió actual i especialitzada de la cuina dolça. Treballarem matèries d'especialització tradicionals com la xocolata i el sucre artístic i també altres àmbits de recent aparició com la pastisseria vegana i de substitució.
Amb aquest curs aconseguiràs una mirada innovadora dins del món de la pastisseria.
La metodologia utilitzada es fonamenta en la combinació de la teoria en línia asincrònica i la pràctica presencial. Aquesta combinació permet a l'alumne construir una base sòlida amb aplicació dels coneixements teòrics en les sessions pràctiques presencials en els espais i aules tècniques especialitzades.
La metodologia en línia es basa en l'aprenentatge de la teoria i la realització de les activitats d'avaluació contínua, utilitzant les eines digitals més innovadores, amb plantejaments didàctics i interactius.
La formació presencial es distribueix en sessions pràctiques de grups reduïts. S'ofereix una experiència formativa immersiva amb un model pedagògic 100% pràctic en aules especialitzades.
Durant aquest curs, et formaràs en:
Crèdits | Titulació | Preu |
5 ECTS | Títol propi CETT | 700 € (inclou jaqueta, capell i davantal) |