
Pastisseria de Restaurant Creativa
Pastisseria de Restaurant Creativa
-
Durada125h (28h presencials)
-
Data d'iniciDel 07/05 al 05/06
-
Modalitat
-
Llengües
La presentació del curs tindrà lloc el 30 d’abril. Les sessions presencials s’impartiran els dilluns i dimarts, de 16:00 a 20:00 hores. La formació inclou el subministrament d’una jaqueta de cuina, gorra i davantal. És important destacar que es requereix experiència prèvia demostrable en pastisseria o cuina per poder accedir al curs.
Amb aquest mòdul del Diploma de Pastisseria Gastronòmica, que ara pots cursar en format independent de curs de curta durada, obtindràs totes les eines necessàries per crear i desenvolupar postres de restaurant creatius.
Treballaràs les tècniques pròpies de la pastisseria de restaurant, la importància de l'emplatat i dos tipus d'elaboracions dolces cada cop més presents en els postres de restaurant, com són els prepostres i els petit fours, entre d'altres.
Durant aquest curs, et formaràs en:
La metodologia utilitzada es fonamenta en la combinació de la teoria en línia asincrònica i la pràctica presencial. Aquesta combinació permet a l'alumne construir una base sòlida amb aplicació dels coneixements teòrics en les sessions pràctiques presencials en els espais i aules tècniques especialitzades.
La metodologia en línia es basa en l'aprenentatge de la teoria i la realització de les activitats d'avaluació contínua, utilitzant les eines digitals més innovadores, amb plantejaments didàctics i interactius.
La formació presencial es distribueix en sessions pràctiques de grups reduïts. S'ofereix una experiència formativa immersiva amb un model pedagògic 100% pràctic en aules especialitzades
Dates | Modalitat | Horario de prácticas |
Del 07/05/2026 al 05/06/2026 | Semipresencial | Dilluns i dimarts de 16 a 20 h |
Crèdits | Titulació | Preu |
5 ECTS | Títol propi CETT | 600 € (Inclou jaqueta, capell i davantal) |