Aquest curs aprendràs sobre els aliments des d'una perspectiva de sistemes, per arribar a una definició integral i operativa dels sistemes alimentaris sostenibles.
Abordaràs tots els aspectes d'un sistema alimentari, incloent-hi la producció, la collita, el processament, la distribució, l'emmagatzematge, el transport, la comercialització, el consum i el malbaratament d'aliments, utilitzant esdeveniments d'aprenentatge experiencial locals i estudis de cas mediterranis. Com a resultat, comprendràs com els sistemes alimentaris estan influenciats per contextos socials, polítics, econòmics i ambientals.
Aquest curs té un rang d'aplicacions ampli i és d'interès per a estudiants en els camps d'estudis ambientals, estudis agrícoles, educació, negocis, estudis de sostenibilitat, enginyeria alimentària, sociologia, entre d'altres.
- Preu: 900€
- Nombre de crèdits: 6 ECTS / 3 US
- Duració: 1 semestre
- Horari de primavera: per determinar
- Podràs inscriure't en un sol curs o diversos cursos per semestre.
- Un cop completat un curs amb èxit, rebreu un certificat de la Universitat a través del vostre programa d'estudis a l'estranger d'origen.