Fotografia de: Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Món Mediterrani | Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Món Mediterrani

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Món Mediterrani

Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Món Mediterrani

 

Pel que fa a la indústria del turisme, la gastronomia s'ha convertit en un actiu i una referència en els últims anys. En l'actualitat, Espanya ha ascendit com una de les tendències mundials, principalment gràcies a la consciència i el lideratge dels seus xefs. Al mateix temps, el sector de serveis alimentaris s'ha centrat en l'optimització dels seus processos i la intensificació de la fidelitat dels clients.

Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Mediterrani està especialment dissenyat tant per a estudiants que cursen estudis d'arts culinàries, així com per a aquells que cursen estudis de ciències socials i empresarials. Els estudiants aprofundiran la seva comprensió de la cuina com a art, així com la cuina com a expressió de la cultura. Aquest programa pràctic permet als estudiants desenvolupar els seus coneixements tècnics i teòrics de la cultura gastronòmica. A més, aquells estudiants que completin els requisits del curs, tindran l'oportunitat d'obtenir un Certificat en Arts Culinàries pel CETT-Universitat de Barcelona.

Requeriments
  • Estudiants Universitaris

  • Acreditació d'Idiomes: Nivell de Castellà - Intermedi (B1-B2)

Observacions

Curs subject a canvis.

Duració

PRIMER SEMESTRE

Sessió de benvinguda internacional: 23/09/2020

28/09/2020 - 22/01/2021

Exàmens: Del 7 al 22 de gener 2021

SEGON SEMESTRE

Sessió de benvinguda internacional: 25/01/2021

27/01/2021 - 26/05/2021

Exàmens: Del 10 al 26 de maig 2021

 

Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Mediterrani ha estat especialment dissenyat en anglès per a estudiants internacionals. El seu contingut ha estat inspirat i en part extret de la nostra Llicenciatura en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, un títol interuniversitari (UB-UPC) que és el primer del seu tipus a Espanya, i que finalment porta aquest art a l'àmbit acadèmic per a avançar més en el coneixement i la recerca en aquest camp. La base del programa radica en el seu fort èmfasi en l'aprenentatge pràctic. Volíem que els nostres estudiants internacionals s'allunyessin de CETT-UB, de Barcelona i del Mediterrani amb una veritable memòria pràctica i visual dels coneixements adquirits en classe.

Crèdits: fins a 30 ECTS

Hores Lectives: fins a 300h

 

Data límit d'inscripció

  • PRIMER SEMESTRE: Juny

  • SEGON SEMESTRE: Novembre

Allotjament

Allojament en Residència Universitària ubicada a cinc minuts de la Universitat.