Fotografia de: Presentació | Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Món Mediterrani
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació

Presentació

Pel que fa a la indústria del turisme, la gastronomia s'ha convertit en un actiu i una referència en els últims anys. En l'actualitat, Espanya ha ascendit com una de les tendències mundials, principalment gràcies a la consciència i el lideratge dels seus xefs. Al mateix temps, el sector de serveis alimentaris s'ha centrat en l'optimització dels seus processos i la intensificació de la fidelitat dels clients.

Cultura Gastronòmica i Arts Culinàries al Mediterrani està especialment dissenyat tant per a estudiants que cursen estudis d'arts culinàries, així com per a aquells que cursen estudis de ciències socials i empresarials. Els estudiants aprofundiran la seva comprensió de la cuina com a art, així com la cuina com a expressió de la cultura. Aquest programa pràctic permet als estudiants desenvolupar els seus coneixements tècnics i teòrics de la cultura gastronòmica. A més, aquells estudiants que completin els requisits del curs, tindran l'oportunitat d'obtenir un Certificat en Arts Culinàries pel CETT-Universitat de Barcelona.

Requeriments 

  • Estudiants Universitaris

  • Acreditació d'Idiomes: Nivell de Castellà - Intermedi (B1-B2)

Observacions 

Curs subject a canvis.

Duració 

PRIMER SEMESTRE

Sessió de benvinguda internacional: 23/09/2020

28/09/2020 - 22/01/2021

Exàmens: Del 7 al 22 de gener 2021

SEGON SEMESTRE

Sessió de benvinguda internacional: 25/01/2021

27/01/2021 - 26/05/2021

Exàmens: Del 10 al 26 de maig 2021