Fotografia de: Custom Made & Faculty Led | Custom Made & Faculty Led

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Custom Made & Faculty Led

Custom Made & Faculty Led

 

PROGRAMES A MIDA

Dissenyem programes a mida en les àrees de turisme, hoteleria, gastronomia i negocis, així com de moltes altres àrees amb l’objectiu de construir el paquet de serveis educatius més apropiat per als alumnes i les universitats col•laboradores.

A CETT-UB entenem que la clau de l’èxit dels programes a mida és la flexibilitat, per aquest motiu sempre tenim en compte els suggeriments i les propostes de les nostres universitats sòcies. CETT-UB està obert a adaptar la duració, el contingut i les dates de programes ja existents per cenyir-nos a les necessitats dels nostres socis, així com a crear un nou programa des de cero.


PROGRAMAS FACULTY-LED

Els Programes Faculty-Led són una experiència internacional única i intensa dissenyada per les universitats sòcies amb la col•laboració del CETT-UB. Aquests programes solen oferir-se durant els intervals entre semestres. CETT-UB pot organitzar serveis acadèmics com ara tallers, visites professionals, coordinació acadèmica, allotjament, visites guiades educatives, aules i l’ús d’altres instal•lacions.

Els alumnes tindran una oportunitat única de fer contactes en organitzacions estrangeres mentre viatgen amb els seus companys d’universitat.

Sol·licita més informació: international.programs@cett.cat